Μαρία Μπουρνάζου – Mary Bournazos (1939 – 2018)

    0

    Η Μαρία Μπουρνάζου (Mary Bournazos) την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

    Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής, 24ης Ιουνίου 2018 από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «McMahon, Lyon, and Hartnett Funeral Home» στη διεύθυνση 491 Mamaroneck Ave, White Plains, NY 10605.   

    Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 25ης Ιουνίου 2018, στις 11.00 π.μ. στο ναό του Σωτήρος Χριστού στη διεύθυνση, 2915 Westchester Ave. Rye, New York, 10580.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Greenwood Union Cemetery» στη διεύθυνση North Street, Rye, NY, 10580.

    Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Αριστοτέλη Μπουρνάζο, τα παιδιά Νικόλαο, Στήβ και Αγγελα Μπουρνάζου, Κάρεν και Γκας Κουτσουμπή, τα εγγόνια Christian και Angelica Koutsoubis, Alexa και Aristotle Bournazos, τα αδέλφια Nicholas (Richard Des Jardins) και George, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1939 στη Νέα Υόρκη. Οι αείμνηστοι γονείς της Σιδερής και Αντωνία Μουτάφη – Πολίτη τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

    Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο της Κορώνας εργάστηκε στις PanAm Airlines ως διοικητική υπάλληλος.

    Στις 29 Σεπτεμβρίου 1962 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Αριστοτέλη Μπουρνάζο με τον οποίο έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, το Νικόλαο, τον Στηβ και την Κάρεν. Τα πρώτα χρόνια διέμειναν στη Νέα Υόρκη και αργότερα μετακόμισαν στο White Plains, N.Y.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη τους στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου: Saint Basil Academy, 79 St Basil’s Rd, Garrison, NY 10524.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.