Παντελής Πίτερ Σέργης – Pantelis Peter Sergis (1934 – 2018)

    O Παντελής (Πίτερ) Σέργης (Pantelis Peter Sergis) την Τρίτη, 26η Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

    Η σορός του το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018 στις 10.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στη διεύθυνση 5965 North Wickham Road, Melbourne, Florida και στις 11.00 θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του  Catherine Sergis, τα παιδιά του  Despina (Debbie) και Gary Grant, Steven και Tiffany Sergis, Niki και Steve. Conti, τα εγγόνια Catie Sergis, Sydney Sergis, Christian Grant, Caterina Grant και Camden Conti, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Ο εκλιπών είχε γεννηθεί σε οικογένεια ναυτικών στη Χίο. Ήρθαν στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στο Μπρούκλιν. Εργάζονταν στην αντιπροσωπεία της Ford στο Μανχάταν και ήταν ένας από τους καλύτερους πωλητές της.

    Αργότερα μετακόμισαν στη Μελβούρνη της Φλόριδας και έγιναν μέλη της κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης και ο εκλιπών την υπηρέτησε με πάθος τόσο με την ιδιότητα του απλού μέλους, όσο και του μέλους και στελέχους του κοινοτικού συμβουλίου.

    Παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες στη AHEPA και έχει διατελέσει και κυβερνήτης της 2ης Περιφέρειας της AHEPA

    Ηταν επιχειρηματίας και για 34 συναπτά έτη ασχολήθηκε με την εταιρεία Apollo Realty.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Τhe AHEPA National Educational Foundation, 1909 Q Street, N.W., Suite 500, Washington, D.C. 20009.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.