Μανώλης Χατζηαντωνίου – Manolis Hajiantoniou (1967 – 2018)

    0

    Ο Μανώλης Χατζηαντωνίου (Manolis Hajiantoniou), όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» τα ξημερώματα της Τετάρτης, 18ης Ιουλίου 2018, έχασε την τετραετή μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

    Η σορός του το πρωί της Παρασκευής, 20ης Ιουλίου 2018, από τις 10.00-11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κλίφτον της Νέας Ιερσέης και αμέσως μετά ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Αγγελος Αρτεμάς, θα τελέσει τη νεκρώσιμη Ακολουθία.

    Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο “Crest Haven Memorial Cemetary” στη διεύθυνη 750 Passaic Ave, Clifton, NJ 07012.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τη ηρωίδα σύζυγό του Χριστίνα, τα παιδιά Μαρία και Ιωάννη – Μανώλη, τον αδελφό του Αντώνη, τη μητέρα του Μαρία, τους λοιπούς συγγενείς, εδώ και στην Ελλάδα, καθώς επίσης την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου και τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα «Αγία Παρασκευή» στο Κλίφτον της Νέας Ιερσέης.

    Ο Μανώλης Χατζηαντωνίου γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1967 στην Κάρπαθο, αλλά μεγάλωσε στην Ρόδο όπου πήγε στο σχολείο. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Αμερική και άρχισε να εργάζεται σε εστιατόρια, ενώ τις τρεις τελευταίες δεκαετίες εργάστηκε ως μάγειρας στο «Lindhurst Diner», στο Λίντχουρστ της Νέας Ιεσρέης.

    Εκεί γνωρίστηκαν με την Χριστίνα που εργαζόταν ως σερβιτόρα και ερωτεύτηκαν. Πριν από 19 χρόνια αποφάσισαν να συζήσουν και πριν από δεκατέσσερα χρόνια έφεραν στον κόσμο την Μαρία.

    Το 2012 και ενώ η Κρίστι ήταν στους πρώτους μήνες της κυήσεως μετέβησαν στην Κάρπαθο όπου παντρεύτηκαν. Επέστρεψαν στο σπιτάκι τους γεμάτοι όνειρα και ελπίδες.

    Τον Φεβρουάριο του 2014 έφεραν στον κόσμο τον Γιάννη και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι το φθινόπωρο του ίδιου έτους που εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια της επιδείνωσης της υγείας του Μανώλη.

    Ο εκλιπών, όπως έγραψε ο γράφων, τα Χριστούγεννα του 2014 διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τερματικό καρκίνο του παγκρέατος και τα τέσσερα τελευταία χρόνια έδινε καθημερινή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Προσπαθούσε να κάνει κουράγιο στον εαυτόν του και στην σύζυγό του Χριστίνα και να δώσει κουράγιο στην Μαρία που πάσχει από καρκίνο.

    Η Μαρία, την άνοιξη του 2015 και τέσσερις μήνες μετά την διάγνωσή του καρκίνου του πατέρα της, εμφάνισε δυνατούς πονοκεφάλους. Εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν ολοκληρωτικά τον όγκο. Υποβάλλεται σε θεραπείες και η κατάστασή της έχει βελτιωθεί.

    O αδελφός του, ο Αντώνης μόλις πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα ταξίδεψε από την Κάρπαθο για να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.