Άννα Μεγαλούδη – Ann Megaloudis (1925 – 2018)

    0

    Η Άννα Μεγαλούδη (Ann Megaloudis) το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή στο «Assumption Village» στη North Lima, Ohio σε ηλικία 92 ετών.

    Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί της Δευτέρας, 1ης Οκτωβρίου 2018, από τις 9.30 – 10.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη διεύθυνση 401 12th St.
    Campbell, OH 44505 και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψάλλει ο π. Steve Denas.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Τhe Archangel Michael Cemetery στο Campbell, Οχάιο.

    Ο θάνατός της καταλυπεί τα ανίψια της Michael και Gina Kraus, Ann και Philip DeVito, Cindy και Bruce Sanner και Mary Cantonis, τα δισέγγονα των αδελφιών της.

    Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1925 στη Σύμη και ήταν κόρη του Φώτη Μεγαλούδη και της Μαρίας το γένος Περάκη και είχε και δύο άλλες αδελφές, τις αείμνηστες Faye Kraus και Jennie Cantonis.

    Μετά την αποφοίτησή της από το Campbell Memorial High School εργάστηκε ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο. Μετά από μια δεκαετία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μέριμνα των ηλικιωμένων γονέων της.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο: The Archangel Michael Building Fund, 401 12th St., Campbell OH 44405.

    Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Cunningham-Becker Funeral Home, Poland Chapel.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.