ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Πολιτιστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την «The Hellenic American Opera Company» το βράδυ της Κυριακής, 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. θα παρουσιάσουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια (22-51 29 Street, Astoria, NY 11105) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ελληνική όπερα με την επωνυμία «Ελληνική Όπερα και η Ελληνική Επανάσταση».

Η παράσταση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τύπου περιλαμβάνει άριες των παγκοσμίου φήμης συνθετών Παύλου Καρέρ (Pavlos Karrer), του Σπύρου Σαμαρά και του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Τις άριες θα ερμηνεύσουν οι υψίφωνες Νίνα Κάσση, Στέλλα Παπαθεοδώρου και Ιφιγένεια Καστανά, ο τενόρος Δημήτριος Γούσι Τσινόπουλος και ο βαρύτονος Κώστας Τσουράκης.

Από αριστερά διακρίνονται οι Φίλιππας Βογιατζόγλου, Δημήτριος Γιούσση Τσινόπουλος, Jestin Pieper, Νίνα Κάσση, Στέλλα Παπαθοδώρου, Μελίνα Τζαχάρη, Άννα Ηλιοπούλου και Νεκτάριος Αντωνίου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης και πιανίστας Παύλος Κόρδης ενώ την μουσική διεύθυνση ο πιανίστας Τζέσι Πάιπερ (Jesse Pieper)

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η ομογένεια της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης για την 199η επέτειο της ελληνικής επαναστάσεως.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.