ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο του Μπρονξ βρήκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, 21 Μαϊου 2021 ο ομογενής Γιώργος Τυράς (George Tyras) και η συνοδηγός του όταν το όχημά τους σφηνώθηκε σε μια νταλίκα που κινούνταν νοτίως της Major Deegan Expressway.

Ο θάνατος των δύο νέων, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός της νταλίκας παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος. Αν και η Αστυνομία μέχρι και ετούτη την ώρα δεν είχε δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των νέων, εν τούτοις οι ομογενείς τους Μπρονξ και των άλλων περιοχών της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν και διέρρευσε το όνομά του. Τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό του αειμνήστου στο Facebook είναι άκρως συγκινητικά και αν μη τι άλλο δηλώνουν τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε ο θάνατός του.

Απόψε το βράδυ οι συγγενείς και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν με λαμπάδες και καντήλια στον χώρο στάθμευσης του Fast Food Depot στην διεύθυνση 500 E 132nd St, Bronx, NY 10454 για την καθιερωμένη αγρυπνία και για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο αείμνηστος ήταν γιος του Μιχάλη Τυρά που μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Τυρά είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας διανομής τροφίμων «Victory Food Services» με έδρα το Μπρονξ, που κάθε χρόνο διοργανώνουν την δική τους έκθεση τροφίμων.  

Η έκκληση για την αγρυπνία.

Το μοιραίο, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν έλαβε χώρα στις 1.00 π.μ. της Παρασκευής 21 Μαϊου 2021. Οι Αστυνομικοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην κλήση στο 911 στην νότια πτέρυγα της Major Deegan Expressway μεταξύ της Εξόδου 10 (West 230 Street) και της Εξόδου 9 (Fordham Road), εντίπισαν το λευκό όχημα τύπου 2015 BMW M3 σφηνωμένο στο πίσω μέρος του φορτηγού το οποίο οδηγούε ένας 57χρονος. Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι ο νεαρός οδηγός και η νεαρή συνοδηγός ήταν ήδη νεκροί.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνούνται από την NYPD Highway District’s Collision Investigation Squad, αλλά μέχρι και ετούτη την ώρα δεν έχουν προβεί σε σύλληψη.  

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο του αστυνομικού ανακοινωθέντος στην αγγλική: On Friday, May 21, 2021 at approximately 0001 hours, police responded to a 911 call of a motor vehicle collision on the south bound Major Deegan Expressway between exit 10 (West 230 Street) and exit 9 (Fordham Road), within the confines of the 52 Precinct. Upon arrival, officers observed a white 2015 BMW M3 sedan having struck the rear of a tractor trailer, operated by a 57-year-old male. EMS responded the location and pronounced the two occupants of the sedan, an unidentified adult male operator and an unidentified adult female front seat passenger, deceased at the scene. Further investigation by the NYPD Highway District’s Collision Investigation Squad determined the BMW sedan was traveling south bound on the Major Deegan Expressway at the incident location, when it struck the rear of the tractor trailer, and became lodged within the rear portion of the truck. The truck operator remained at the scene and was not injured. There are no arrests and the investigation remains ongoing. 

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.