ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Αυγούστου στο Ελληνικό εστιατόριο Thasos, στο Ft. Lauderdale της Φλόριδας, τουριστική παρουσίαση/κυπριακή βραδιά για επίλεκτους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέλη του Οργανισμού ASTA (American Society of American Travel Agents) South Florida Chapter.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία «Anasa Marketing & Consulting» η οποία έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον για να προβάλουν την Κύπρο στους πελάτες τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την κυπριακή κουζίνα και τα κυπριακά κρασιά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση.

Οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

«Η Κύπρος είναι ιδανικός προορισμός για τον Αμερικανό ταξιδιώτη, καθώς ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του με δυνατότητες για θεματικό τουρισμό και δραστηριότητες ολόχρονα. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Κύπρου που θα προσελκύσουν τον Αμερικανό τουρίστα, είναι η πλούσια ιστορία της, ο πολιτισμός της, ο συνδυασμός φυσικών τοπίων, οι θεματικές διαδρομές, ο θρησκευτικός και συνεδριακός τουρισμός καθώς και η γαστρονομία της.

Επιπλέον,  είναι ένας από τους πιο ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο με καλές κλιματολογικές συνθήκες ολόχρονα.  Η Κύπρος αποτελεί μέρος του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Μεσογείου και οι Αμερικανοί ταξιδιώτες που επιλέγουν να επισκεφθούν τη περιοχή μπορούν να συνδυάσουν τη Κύπρο με τους γειτονικούς προορισμούς όπως την Ελλάδα, Ισραήλ, Ιορδανία και Αίγυπτο γιατί εφόσον βρίσκονται στην περιοχή μπορούν να συνδυάσουν εύκολα και με μικρό κόστος 2 και 3 προορισμούς» ανάφερε στην παρουσίαση της η Πρόεδρος του Anasa Marketing & Consulting Inc., κα Τασούλα Μαναρίδη.

«Με τη διοργάνωση της αποψινής παρουσίασης, έχει επιτευχθεί ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση που είναι η προσέλκυση του Αμερικανού τουρίστα στη Κύπρο. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπου το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου θα φιλοξενήσει στην Κύπρο σε επιμορφωτιική επίσκεψη, 30 Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες μέλη του οργανισμού ASTA που θα βρίσκονται στο Ισραήλ για το διέθνες συνέδριο τους” κατέληξε η κα Μαναρίδη.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ASTA, κος Robert Duglin ευχαρίστησε το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και την κα Μαναρίδη για τη διοργάνωση της πετυχημένης παρουσίασης. «Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν εντυπωσιασθεί από τη πληθώρα εμπειριών που προσφέρει η Κύπρος όπως οι θεματικές διαδρομές, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός.

Η αποψινή εκδήλωση προσέφερε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να πάρουν μία γεύση από την κυπριακή φιλοξενία, δοκίμασαν τους κυπριακούς μεζέδες και κρασιά που παράγει το νησί όπως την περίφημη κουμανταρία που είναι ένα από τα αρχαιότερα κρασιά στο κόσμο. Οι πράκτορες είναι κατενθουσιασμένοι και ανυμοπονούν να προβάλουν τη Κύπρο στους πελάτες τους»  δήλωσε ο Robert Duglin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.