Το χορευτικό της νεολαίας έκλεψε την παράσταση στην εκδρομή των Καστοριέων

1
Το χορευτικό του Συλλόγου Καστοριέων "Ομόνοια".

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το χορευτικό της νεολαίας ερμήνευσε τους παραδοσιακούς χορούς και στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση στην ετήσια εκδρομή του ιστορικού Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια»

Η εκδρομή έλαβε χώρα το Σάββατο, 17η Ιουνίου 2023 στο πάρκο «Heckscher State Park» στο East Islip του Λογνκ Άϊλαντ και παρείχε την ευκαιρία στα στελέχη, στα μέλη και στα στελέχη του ιστορικού συλλόγου να απολαύσουν τα εδέσματα που προετοίμασαν με μεράκι στα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου και να ξεφαντώσουν.

Η εκδρομή παρέχει την δυνατότητα στα μέλη να ανταλλάξουν απόψεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και να κλείσουν τα ραντεβού τόσο στην γραφική Καστοριά, όσο και στα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της γενέτειρας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους εθελοντές που ασχολήθηκαν με τις ψησταριές. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας,

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους εθελοντές και όλους όσους ασχολήθηκαν με τις ψησταριές και με τα σερβιρίσματα.

Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομονοια» είναι ένας από τους ελάχιστους φορείς που για μισό περίπου αιώνα τον Αύγουστο διοργανώνει τον Αύγουστο την τελετή απονομής υποτροφιών στους αριστούχους μαθητές των λυκείων της Καστοριάς.

Ερωτηθείς για το φετινό πρόγραμμα ο κ. Σιώκης επεσήμανε ότι η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στην Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς, η οποία εφέτος γιορτάζει την 103η επέτειο της ιδρύσεώς της και ότι κεντρική ομιλήτρια στην τελετή θα είναι η πρώην πρόεδρος της Αδελφότητας Μαίρη Γερασοπούλου.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης, αριστερά και ο Ζαχαρίας Παπαναγνώστου, δεξιά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας,

Εξέχουσα θέση στο ημερολόγιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου κατέχει το επίσημο δείπνο για την 113η επέτειο της ιδρύσεως του Συλλόγου, το οποίο θα παρατεθεί το βράδυ του Σαββάτου, 11ης Νοεμβρίου 2023 στο Leonard’s Palazzio στην διεύθυνση 555 Northern Blvd, Great Neck, NY, 11021.

Κατά την διάρκεια του δείπνου θα βραβεύσουν τον Δρ. Γιώργο Γιανκόπουλο (George Yancopoulos, MD, PhD), ιδρυτή, πρόεδρο και επιστημονικό διευθυντή της Regeneron Pharmaceuticals, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Καστοριά.

Από αριστερά διακρίνονται οι Φώτης Γερασόπουλος, Δήμος Σιώκης, Ιορδάνη Αλεξιάδη, ύπατος αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης και η Μαίρη Γερασοπούλου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας,
Στιγμιότυπο από την εκδρομή του Συλλόγου Καστοριέων “Ομόνοια”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας,
Μεταξύ άλλων διακρίνονται ο Ιορδάνης Αλεξιάδης και ο Δημήτρης Τασόπουλος (καθήμενοι). Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας,
-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.