Το χορευτικό έκλεψε την παράσταση στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των Καστοριέων Ν.Υ. (βίντεο)

0
Το χορευτικό του Συλλόγου Καστοριέων ¨Ομόνοια". Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Σαραντάκειος Αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ το απόγευμα της Κυριακής, 18ης Δεκεμβρίου 2022, είχε πλημμυρίσει από παιδιά των Καστοριανών της Νέας Υόρκης, τα οποία προσέφεραν τους δικούς τους τόνους στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του ιστορικού Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια».

Πρόκειται για μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του ιστορικού Συλλόγου, η οποία εμπεριείχε και πολλές εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και την συμμετοχή του μουσικού συνόλου «Cyprus New York Productions», το οποίο παρουσίασε το δικό του χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του Φύτου Στράτη.

Την παράσταση όμως έκλεψε το χορευτικό του Συλλόγου, το οποίο ερμήνευσε παραδοσιακούς χορούς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς, Τούλα Καλαπούτη αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα του 2022 και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά. Παράλληλα συγχάρηκαν την οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τον Χάρη Βλαχόπουλο και τους εθελοντές που ασχολήθηκαν με τον στολισμό της αίθουσας.

Την τιμητική τους είχαν τα κάστανα, τα φρούτα και οι εύγευστες καστοριανές πίτες.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το ξεφάντωμα το οποίο κράτησε αρκετές ώρες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων “Ομόνοια” Δήμος Σιώκης, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς, Τούλα Καλαπούτη και ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Χάρης Βλαχόπουλος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο πρόεδρος Δήμος Σιώκης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα στελέχη του Συλλόγου Καστοριέων ¨Ομόνοια”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων “Ομόνοια” Δήμος Σιώκης, Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Αριάδνη – Αννα, Λούης Μπλουχαρτ, Αγγελική Ψώνη και Φύτος Στράτης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την άφιξη του Αγίου Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο Γλέντι του Συλλόγου Καστοριέων “ΟΜόνοια”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.