ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Χιώτικο Σπίτι στην Αστόρια, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 έλαμπε από τα λαμπερά πρόσωπα των παιδιών και των εγγονιών των Χιωτών της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης που προσήλθαν για να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να υποδεχτούν τον Άγιο Βασίλη που ήρθε φορτωμένος με δώρα.

Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα χιακά σωματεία μέλη της Χιακής Ομοσπονδίας, οι οποίοι απόλαυσαν τα εδέσματα και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Η γιορτή κατά κοινή ομολογία ήταν επιτυχημένη. Η επιτυχία της, όπως ανέφερε στις «Αναμνήσεις» κ. Κούλα Καλογερά, οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες των κ.κ. Ευάγγελου Ζερβούδη (Evangelos Zervoudis), Γιώργου Αλμυρούδη Τζούνιορ (George Almiroudis Junior), Ανθή Μυλωνά (Anthie Milonas), Σάντυ Κλάδια (Sandy Kladias) και των υπολοίπων μελών της οργανωτικής επιτροπής, καθώς επίσης και των ηγετικών στελεχών της Χιακής Ομοσπονδίας.

Ο Άγιος Βασίλης ενώ μοιράζει δώρα και ευχές στα παιδιά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Σε πρώτο πλάνο η Κούλα Καλογερά και η Άννα Κοντούλη με την νεότερη γενιά των Χιωτών. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Πρώτος δεξιά ο Γιώργος Αλμυρούδης ο νεότερος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.