Το Ελληνικό Τμήμα του RMH-NY τιμά AHEPA και Θυγατέρες της Πηνελόπης

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ελληνικό Τμήμα του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ  τιμά το 345ο Τμήμα «Μέδουσα» των Θυγατέρων της Πηνελόπης  (Τhe Daughters of Penelope, Medusa chapter 345) της Νέας Υόρκης και το 517ο Τμήμα της  AHEPA με έδρα το Χόλντέιλ της Νέας Ιερσέης (Τhe Order of AHEPA chapter 517, Holmdel, NJ) για την πολυετή προσφορά στο «Σπίτι μακριά από το Σπίτι» όπως είθισται να αποκαλούμε το εν λόγω Ίδρυμα.

Η βράβευσή τους θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της 27ης Χριστουγεννιάτικης  Γιορτής που θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 12ης Δεκεμβρίου 2022, στο φημισμένο «New York Athletic Club» στη διεύθυνση 180 Central Park South, New York City, ΝΥ, 10019.

Η εν λόγω εκδήλωση είναι μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις, καθώς τα έσοδα από τους ευεργέτες, τους χορηγούς και το λεύκωμα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση του Ταμείου του Ελληνικού Τμήματος.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Πάνος, o οποίος θα εκπροσωπήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο, οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και οι ηγέτες πολλών ομογενειακών οργανώσεων.

Τα βραβεία θα απονέμουν η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ Δρ. Ρουθ Μπράουν και ο πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. Σπύρος Μαλιαγρός.

Η συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ Σπυριδούλα Κατέχη κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί μετά από τρία χρόνια επιστρέφουν και πάλι δια ζώσης στην ίδια αίθουσα για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα διαδικτυακά και η επιστροφή στις δια ζώσεις εκδηλώσεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους ομογενείς που για τέσσερις περίπου δεκαετίες στηρίζουν ποικιλοτρόπως το Ελληνικό Τμήμα του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ.   

Ερωτηθείσα για τους τιμωμένους η κ. Κατέχη επεσήμανε ότι η προσφορά τους στο Ελληνικό Τμήμα είναι αδιάλειπτη και πολυδιάστατη.

Τα στελέχη και τα μέλη των δύο φορέων δεν αρκούνται μόνο με την οικονομική ενίσχυση του Τμήματος, αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτονται το Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ και προσφέρουν φαγητό και άλλα δώρα και περιβάλλουν με αγάπη τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Επωφελούμενη της ευκαιρίας η κ. Κατέχη κάλεσε τους ομογενείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δείπνο να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα https://secure-give.rmh-newyork.org/event/2022-greek-division-christmas-dinner/e421648.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $200 και οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022.  

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.