Το εκλεγμένο συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης συγκαλεί γενική συνέλευση

0
Η πρόσκληση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το εν εξορία εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου 2022, συγκαλεί στην Ποντιακή Λέσχη στην Αστόρια την γενική συνέλευση στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει ο απολογισμός της Επιτροπής Παρελάσεως και θα συγκροτηθούν οι επιτροπές μεταξύ των οποίων και η Επιτροπή Παρελάσεως για την παρέλαση της 30ης Απριλίου 2022.

Είναι μια από τις ελάχιστες φορές – αν όχι η πρώτη – για τα δεδομένα των τελευταίων ετών που στην Γενική Συνέλευση καλούνται να συμμετάσχουν και οι πρόεδροι και το πιο σημαντικό παρέχεται η δυνατότητα επανεγγραφής είτε και εγγραφής των συλλόγων και των αδελφοτήτων που λόγω της παρατεταμένης κρίσης έχουν αποχωρήσει από την Ομοσπονδία.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – πρόσκλησης που φέρει τις υπογραφές του προέδρου Γιώργου Γεωργόπουλου και το γενικού Γραμματέα (Πολ) Πολύκαρπου Κοτρώνη:

Από αριστερά διακρίνονται οι Βασίλειος Πετράτος, Νίκος Μπάρδης, Κωνσταντίνος Τσουκάρης, Πολύκαρπος Κοτρώνης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Γιώργος Ξερακιάς, Αναστάσιος Καραγκούνης, Νομική Καστανά, Άννα Νότη και Σπυριδούλα Τσουκαλά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Προς τους αντιπροσώπους και τους Προέδρους των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και Προς όλους τους ενδιαφερόμενους Συλλόγους για νέα εγγραφή και επαναγραφή στην Ομοσπονδία,

Προσκαλείσθε σε Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7.30μμ στο Σύλλογο Ποντίων « Κομνηνοί» της ΝΥ, το οποίο βρίσκεται στο 31-25 23rd Ave, Astoria, NY.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως εξής:

1. Αναφορά Προέδρου

2. Ενημέρωση για το τελικό οικονομικό απολογισμό από την Επιτροπή Παρελάσεως 2022

3. Σύσταση / συμπλήρωση των ακολούθων Επιτροπών

– Επιτροπή Παρελάσεως 2023

– Επιτροπή Καταστατικού Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (για συμπλήρωση)

– Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων Πολιτιστική Επιτροπή Εξελεγχικτή Επιτροπή.

4. Πρoϋπολογισμός Παρελάσεως 2023.

Παρακαλείσθε όπως υποβάλετε τις συνδρομές και τις ανανεωμένες και νέες αιτήσεις για τους αντιπροσώπους μαζί με τα στοιχεία του Συλλόγου σας, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Για τις αιτήσεις, επισκεφτείτε www.hellenicsocieties.org ή στείλετε email στο info@hellenicsocieties.org.

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αποτελείται, μέχρι στιγμής, από τους George Xerakias – gxerakias@gmail.com και Tasos Karagounis – tasos@funtasticfurs.com.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.