ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής μέσω μιας επιστολής προς το νέο υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Αντώνη Η. Διαματάρη, αφ’ ενός μεν τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του αφ’ ετέρου δε προσεύχεται όπως  ο κ. Διαματάρης παραμείνει συνοδοιπόρος των εκπαιδευτικών.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής η οποία φέρει τις υπογραφές  της προέδρου Στέλλας Κοκόλη, του αντιπροέδρου Γεώργιου Μελικόκη, της ταμίας Ανδριάνα Φιλιώτη και του γενικού γραμματέα Τιμολέοντα Κόκκινου έχει ως εξής: «Η Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής και τα μέλη-σύλλογοι με ενθουσιασμό πληροφορηθήκαμε τόσο την επιτυχία των εκλογών της 7ης Ιουλίου όσο και την επιλογή του κ. Αντώνη Η. Διαματάρη ως Υφυπουργού ΥΠΕΞ, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, ενός προσώπου ικανού, αξιόλογου, εργατικού, που θα αντιπροσωπεύει επάξια και θα εργάζεται πυρετωδώς για τα θέματα του Αποδήμου Ελληνισμού.

Η Ομοσπονδία συγχαίρει και εύχεται στον αξιότιμο Υφυπουργό κ. Αντώνη Διαματάρη να μεγαλουργήσει και να βοηθήσει όλη την Ομογένεια.

Του απευθύνει εγκάρδιες ευχές για υγεία και ιστορική επιτυχία στο έργο του, αναγνωρίζοντάς τον ως συνοδοιπόρο των εκπαιδευτικών, βοηθό και συμπαραστάτη στα θέματα Ελληνικής Παιδείας και υποστηρικτή της Ελληνικής Γλώσσας, της γλώσσας της οικουμένης, της γλώσσας του Ευαγγελίου, της γλώσσας μας την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και να τη διαιωνίσουμε σε όλες τις γενεές των Ελλήνων που ακολουθούν.

ΑΞΙΟΣ!

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.