Στο Γουάιτστόουν το πρώτο «drive through» εξεταστικό κέντρο για τον κορωνοϊό

0
98
Το εξεταστικό κέντρο για τον κορωνοϊό στο Γουάιστστόουν.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στον χώρο στάθμευσης του φαρμακείου “CVS Pharmacy” στη διεύθυνση 20-21 Francis Lewis Blvd στο Γουάιτστόουν αναμένεται να λειτουργήσει από αύριο, Παρασκευή, εκτός απροόπτου, το πρώτο «drive through» εξεταστικό κέντρο για τον κορωνοϊό. Σήμερα οι ειδικοί και οι αστυνομικοί έκαναν και τις πρώτες πρόβες για την υποδοχή των οχημάτων και για την λήψη των δειγμάτων.

Το εν λόγω εξεταστικό κέντρο βρίσκεται σε μια περιοχή όπου υπάρχουν αρκετές ομογενειακές επιχειρήσεις και εστιατόρια, ενώ παράλληλα κατοικούν πολλοί ομογενείς.

Το εξεταστικό κέντρο είναι το πρώτο από μια σειρά που θα δημιουργηθούν από τις αλυσίδες φαρμακείων «CVS», «Walgreens», «Target» και «Walmart σε συνεργασία με τις ομοσπονδιακές αρχές.

Οι εξετάσεις θα γίνονται μόνο με ραντεβού και με ιατρική γνωμάτευση, ούτως ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η περεταίρω εξάπλωση του ιού.  

Το φαρμακείο “CVS” στο Γουάιτστόουν όπου δημιουργήθηκε το πρώτο «drive through» εξεταστικό κέντρο για τον κορωνοϊό.
Το εξεταστικό κέντρο το οποίο εόναι φρουρούμενο.
Το ομογενειακό ζαχαροπλαστείο “Aphrodite’s Sweets” στο Γουάιτστόουν το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το εξεταστικό κέντρο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.