Στήριξη ομογενών για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κύπρο

Στιγμιότυπο από το πρόσφατο δείπνο του Κυπροαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου. Φωτογραφία: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (ΚΥΠΕ) Επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, για σειρά σημαντικών επαφών, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Screentale με στόχο την προώθηση των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών της εταιρείας για τη διοργάνωση του πρώτου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εικονικής Πραγματικότητας και Κινηματογράφου (First in the World International VR & Film Festival) στην Κύπρο.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι τους εκπροσώπους της Screentale υποδέχθηκαν Κύπριοι και Έλληνες ομογενείς. Αφότου ενημερώθηκαν για την όλη πρόταση της εταιρείας και για τις πρόσφατες επαφές της με την κυπριακή κυβέρνηση, οι ομογενείς εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους και διατύπωσαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν στην περαιτέρω προώθηση του Φεστιβάλ, το οποίο φιλοδοξεί να τοποθετήσει το νησί μας στο διεθνή χάρτη του κινηματογράφου και της εικονικής τεχνολογίας.

Από τα αξιοσημείωτα της επίσκεψης της Screentale στη Νέα Υόρκη, προσθέτει η ανακοίνωση, ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κύπρο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκο Νικολάου, η συμμετοχή στο συνέδριο του Economist: The Eastmed-New York Ιnvestment Summit και στο δείπνο απονομής βραβείων “Cyprus – U.S. Chamber of Commerce 2019 Award Dinner”.

Οι εκπρόσωποι της Screentale επισκέφθηκαν, επίσης, το “Tribeca Film Festival 2019” και είχαν συναντήσεις με στελέχη της ομώνυμης διοργανώτριας εταιρείας, ιδιοκτησίας του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στο πλαίσιο συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Κατά τις επαφές της Screentale στη Νέα Υόρκη, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον και από ιδιώτες επενδυτές.

Οι επαφές σε Κύπρο και ΗΠΑ θα συνεχισθούν και τις επόμενες βδομάδες, καταλήγει η ανακοίνωση.
(ΚΥΠΕ/ΓΠ/ΑΧΡ)

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.