ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία με τον διάσημο τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου 2019 η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ και η οποία έλαβε χώρα στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ της Πενσιλβάνιας.

Η συναυλία ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που προετοιμάζει η εν λόγω Ομοσπονδία με στόχο την ευαισθητοποίηση της ομογένειας για την παρέλαση για την 199η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» θα λάβει χώρα την Κυριακή 29ης Μαρτίου 2020 καθώς επίσης και για την ενίσχυση του ταμείου της παρελάσεως.

Η κοινοτική αίθουσα του Αγίου Λουκά είχε στην κυριολεξία πλημμυρίσει από ομογενείς όλων των ηλικιών οι οποίοι απόλαυσαν μια μοναδική συναυλία με τον Στέλιο Διονυσίου και την ορχήστρα «Atlantis of Philadelphia» του Χάρη Καραπαλίδη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, κ. Γεωργία Χαλάκου, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τις “Αναμνήσεις” επεσήμανε ότι η συναυλία απετέλεσε την αυλία των πολιτιστικών και όχι μόνο εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν τη νέα σεζόν.

“Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην άοκνες προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής, καθώς επίσης και στην βοήθεια που μας παρείχε και η ίδια η κοινότητα του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ της Πενσιλβάνιας”, επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για τις εκδηλώσεις της νέας σεζόν επεσήμανε ότι θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία θα συνέλθει αύριο, Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019, στην Ποντιακή Λέσχη.

Η ορχήστρα του Χάρη Καραπαλίδη “Atlantis of Philadelphia”.

“Στόχος της ηγεσίας είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων που διαφέρουν και ενδιαφέρουν. Γι αυτό πολλές από αυτές τις διοργανώνουμε σε σε συνεργασία με τη Μητρόπολη της Νέας Ιερσέης, την ΑΗΕΠΑ, τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας, τις κοινότητες και άλλους ομογενειακούς φορείς”, επεσήμανε η κ. Χαλάκου υπενθυμίζονταςότι εν τη ενώσει η ισχύς.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Chairman of the Board) Γιώργος Μανιάτης, ο οποίος ανήκει στη νεότερη γενιά των στελεχών κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόσμου επεσήμανε ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, διότι διοργανώθηκε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς αρκετοί ομογενείς βρίσκονται με διακοπές στη γενέτειρα.

«Η επιτυχία της εκδήλωσης απέδειξε ότι κόσμος ακόμη και την περίοδο της θερινής ραστώνης διψά για ποιοτικές εκδηλώσεις όπως η συναυλία με τον Στέλιο Διονυσίου και ότι η ανταπόκριση είναι μεγαλύτερη όταν η εκδήλωση συνοδεύεται με έναν ευγενικό σκοπό, όπως αυτός της ενίσχυσης του ταμείου της παρελάσεως», επεσήμανε ο κ. Μανιάτης.

Ο Χρήστος Γκογκίδης και η ορχήστρα του Χάρη Καραπαλίδη “Atlantis of Philadelphia”.

Ο κ. Μανιάτης επεσήμανε ότι τους προσεχείς μήνες θα διοργανώσουν και άλλες εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση του ταμείου της εθνικής παρέλασης.

Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα με τον Στέλιο Διονυσίου.
Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα με τον Στέλιο Διονυσίου.
Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Γκογκίδης.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.