ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Ιουλίου 2019, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον γενικό Πρόξενο της Κύπρου στη Νέα Υόρκη κ. Αλέξη Φαίδωνος-Vadet, ο οποίος του παρέδωσε προσωπική συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου κ. Νίκου Αναστασιάδη για την εκλογή και ενθρόνισή του.

Στην επιστολή του ο κ. Αναστασιάδης προσέθεσε ότι: «Αναλαμβάνετε αυτό το θεάρεστο έργο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή και όντας βέβαιος για την επιμέλεια που θα επιδείξετε, θέλω να σας διαβεβαιώσω για την ετοιμότητα τόσο του ιδίου όσο και της Κυβερνήσεως μου για την ανάπτυξη στενής συνεργασίας με στόχο την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων και τη στήριξη της Ελληνικής και Κυπριακής ομογένειας».  

Τέλος, ο κ. Αναστασιάδης στο εν λόγω γράμμα του εκφράζει την επιθυμία όπως συναντήσει τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο  στη Νέα Υόρκη κατά την προσεχή συμμετοχή του στις εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Γεν. Πρόξενο  και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει στον κ. Πρόεδρο την έκφραση της ευγνωμοσύνης του για την τιμή, αλλά και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.