Συγκινητική «Γιορτή Μητέρας» στο νηπιαγωγείο της Αστόριας

Οι μανάδες σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα νήπια και τις δασκάλες.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αλλιώτικη με όλη την σημασία της λέξεως και άκρως συγκινητική ήταν η Γιορτή της Μητέρας που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας. Η γιορτή έφερε τον τίτλο «Mommy and Me Tea Party» έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νίκος Ανδριώτης» και ήταν πλούσια σε συγκινήσεις, τόσο για τα νήπια, όσο και για τις μητέρες και τις γιαγιάδες τους.

Η αίθουσα ήταν στολισμένη και έλαμπε από τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών, των μανάδων τους και των νηπιαγωγών. Στους τοίχους είχαν τοποθετηθεί τα έργα των παιδιών τα οποία ήταν αφιερωμένα στις μητέρες τους.

Στην γιορτή παρέστησαν ο εφημέριος της κοινότητας π. Γεδεών Βαρύτιμος, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά και τις μανάδες για την γιορτή της μητέρας.

Μανάδες και δασκάλες σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον π. Γεδεών Βαρυτίμου και την υποδιευθύντρια Μπέτσυ Σιδέρη.

Τον συντονισμό της γιορτής ανέλαβε η υποδιευθύντρια του σχολείου Μπέτσυ (Τσαμπίκα) Σιδέρη.

Τα παιδιά είχαν φορέσει ανοιξιάτικα ρούχα και εισήλθαν στην αίθουσα συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς και ήρθαν να υπενθυμίσουν σε όλους ότι είναι η δεύτερη μητέρα για τα παιδιά.

https://www.youtube.com/embed/QmNOehmA1l4?feature=oembed Με την εν λόγω γιορτή άνοιξε η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων για την λήξη του σχολικού έτους και των αποφοιτήσεων, η οποία θα διαρκέσει έναν περίπου μήνα.

Η εν λόγω εποχή είναι ταυτόχρονα και η περίοδος των εγγραφών για το νέο σχολικό έτος, 2024 – 2025.  Για πληροφορίες σχετικά με το σχολείο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.sdprep.org/, είτε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  (718) 728 – 1100 για το δημοτικό σχολικό (Συγκρότημα των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στο Ντίτμαρς) και  (718) 728 – 1754 για το Λύκειο.

Τα νήπια ενώ ετοιμάζονται να εισέλθουν στην αίθουσα”Νίκος Ανδριώτης”.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.