ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε αντεπίθεση πέρασε χθες, Τρίτη ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos), ο οποίος  κατηγορήθηκε για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου και μητέρας πέντε ανήλικων παιδιών Τζένιφερ Ντούλου  (Jennifer Dulos).

Ο 51χρονος ομογενής, ο οποίος είναι ελεύθερος με εγγύηση πεντακοσίων χιλιάδων δολαρίων παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι «4 I Team New York» και η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2019, και δήλωσε για μια για μια ακόμη φορά αθώος.

Παράλληλα περιέγραψε και το βάρος που αισθάνεται καθημερινά λόγω της αδυναμίας να αγκαλιάσει και να συμπαρασταθεί στα παιδιά του.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της αδελφής του Ρένας Ντούλου από τη Αθήνα, η οποία υπεραμύνθηκε με τον δικό της τρόπο της αθωότητας του αδελφού της.

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος. Φωτογραφία: Facebook

Η αποκλειστική συνέντευξη του ομογενή κέντρισε το ενδιαφέρον των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αφ’ ενός μεν διότι ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια, αφ’ ετέρου δε διότι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 50χρονης εν διαστάσει συζύγου του ακόμη και σήμερα έξι εβδομάδες μετά βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κοινή γνώμη που τον θεωρεί ένοχο για την εξαφάνιση της συζύγου του ο κ. Ντούλος έδειξε πως κατανοεί τους λόγους και συνέστησε  στον κόσμο να περιμένουν έως ότου λάμψει η αλήθεια.

«Σε παρόμοιες περιπτώσεις στατιστικά τα 90 – 95% αποδίδονται στον σύζυγο και εγώ κατανοώ  τον τρόπο σκέψης τους. Εγώ ανήκω στην κατηγορία των 5-10%», επεσήμανε ο ομογενής δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι είναι αθώος.

Τα φυλλάδια τα οποία μοίρασαν οι αστυνομικοί στους κατοίκους του Νιου Κάναν.

Κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στην οικογένεια της Τζένιφερ επεσήμανε: «Στέλνω τις προσευχές μου. Είχα τις διαφορές με την Τζένιφερ όπως έχουν όλοι όσοι εισέρχονται εις γάμου κοινωνία, αλλά για μας δεν δούλεψε.  Αυτό δεν σημαίνει επ΄ ουδενί τρόποι πως ήθελα το κακό της».

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με την εν διαστάσει σύζυγό του επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν αναθερμανθεί και ότι δύο μέρες πριν την εξαφάνισή της δείπνησαν μαζί.

«Εγώ γνωρίζω τι έχω κάνει και τι δεν έχω κάνει», επεσήμανε ο ομογενής υπενθυμίζοντας ότι ουδέποτε θέλησε το κακό της συζύγου του.

Στιγμιότυπο από την ακρόαση για τον Φώτη Ντούλο ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Νόργουακ.

Η αδελφή του

Ο κατηγορούμενος έχει μόνο μια μεγαλύτερη αδελφή τη Ρένα Ντούλου, η οποία είναι αρχιτέκτονας στην Αθήνα και είναι δέκα τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Οι προσπάθειες των Αναμνήσεων να επικοινωνήσουν με την αδελφή του απέβησαν άκαρπες, διότι το μήνυμα που στείλαμε στο messenger δεν απαντήθηκε ποτέ.

«Είναι σημαντικό για μένα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία ενός ανθρώπου που είχε σκοπό της ζωής του ‘να ταξιδέψει και να γνωρίσει ανθρώπους’» γράφει η Ρένα Ντούλου.

«Ποιος ειλικρινά δεν λαχταρά να δει τα παιδιά του και να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ανατροφής τους», ανέφερε η κ. Ντούλου υπενθυμίζοντας πως ο αδελφός της παρά τις όποιες προσωπικές του διαφορές με την Τζένιφερ, συνεχίζει να προσεύχεται γι’ αυτήν και ειλικρινά το μόνο που ζητά είναι να ξέρει πως είναι καλά και να επιστρέψει σώα πίσω στα παιδιά τους»;

«Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη ανησυχία για την Τζένιφερ» και προσέθεσε ότι «ελπίζω πως η αλήθεια θα λάμψει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι ο Φώτης δεν είναι αυτό που πιστεύουν ότι είναι».

Αναφερόμενη στις σχέσεις της οικογένειάς της με την Τζένιφερ επεσήμανε «Όλοι την αγαπούσαμε πολύ. Είχαμε μια φανταστική σχέση μαζί της. Είχαμε μια φανταστική σχέση ακόμα και όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη. Ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο για την οικογένειά μας και ανησυχούμε πάρα πολύ γι’ αυτήν. Ελπίζω ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αντίκτυπο της υπόθεσης στην Ελλάδα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «όλοι οι φίλοι του, οι συμμαθητές και η οικογένειά μας είναι πολύ επιφυλακτικοί επειδή γνωρίζουν τον Φώτη από μικρό παιδί και είναι σίγουροι πως δεν μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζεται στις ειδήσεις».

Μέλη της οικογένειας του Ντούλου έχουν έρθει από την Ελλάδα για να μείνουν στο σπίτι του στο Φάρμινγκτον, ώστε να μην είναι μόνος. «Προσπαθούμε να μην τον αφήνουμε μόνο του. Αισθάνεται μεγάλη μοναξιά που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα παιδιά. Είναι δύσκολη και λυπηρή αυτή η κατάσταση», κατέληξε η αδελφή του.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.