Ροκ συναυλία για τα 25χρονα ελληνικής ντάινερ στο Ρίτζφιλντ του Κονέκτικατ

Η αφίσα της συναυλίας με την οποία ο ομογενής εστιάτορας θα γιορτάσει τα 25χρονα του ομώνυμο εστιατόριο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια έξυπνη ιδέα για να ψυχαγωγήσει τους νέους της περιοχής, είχε ο ομογενής ιδιοκτήτης του «Dimitri’s» ντάινερ στο Ριτζφιλντ του Κονέκτικατ, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης.

Πρόκειται για μια συναυλία που θα φιλοξενήσει στον υπαίθριο χώρο της επιχείρησης, το Σάββατο 15/8 στις 6μ.μ., στο Ρίτζφιλντ. Θα εμφανιστεί το συγκρότημα Fortuna. Ένα συγκρότημα που αποτελείται απο νέους και έχει κερδίσει μεταξύ άλλων το βραβείο καλύτερου μουσικού συνόλου, σε τοπικό σχολικό διαγωνισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει προγράμματα για τη νεολαία. Ετσι, μεταξύ άλλων έχει στο ενεργητικό του, την έμπρακτη οικονομική στήριξη πολλών τοπικών αθλητικών ομάδων και παράλληλα δημιούργησε και διατηρεί ταμείο υποτροφίων για τους καλύτερους αθλητές της περιοχής.

Εξάλλου, οι πελάτες του κ. Πασχαλίδη γνωρίζουν ότι ο χαρακτήρας και η ευγένεια του είναι στοιχεία που τον έχουν καταστήσει ως ένα αγαπητό επιχειρηματία, που θα σταθεί στο πλευρό τους και τους σφίξει το χέρι εδώ και περίπου 25 χρόνια.

Είναι εκεί για να  υποδεχθεί το πρωί της Κυριακής όσους επιστρέφουν από την Εκκλησία και αργά το βράδυ θα φιλοξενήσει τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους εργάτες δημοσίων έργων.

Την επέτειο των 25 χρόνων,  ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδίαζε να την γιορτάσει τον Ιούνιο αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι τώρα δίνεται η ευκαιρία στους κατοίκους του Ρίτζφιλντ να ανταποδώσουν στην αγάπη και στο ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία για την κοινότητα.

Γιατί στην διάρκεια της συναυλίας θα μπορούν να παραγγείλουν τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος και να τις συνοδεύσουν με ποτά.

Το ομογενειακό εστιατόριο “Dimitri’s Diner” στο Ρίτζφιλντ του Κονέκτικατ.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.