ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πόρτα την πόρτα συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του ομογενή Στέφανου Φόρτε (Stefano Forte), που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής της 11ης εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Υόρκης που καταλαμβάνει το Βόρειο και Βορειοανατολικό Κουίνς.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες προς τις ενδιάμεσες εκλογές άλλο τόσο εντείνονται οι εκδηλώσεις στήριξης του πολλά υποσχόμενου ομογενή υποψηφίου, ενώ οι πινακίδες του είναι ορατές παντού.

Το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Φόρτε συνοδευόμενος από το εκλογικό του επιτελείο επισκέφθηκε την αγορά του Γουάιτστόουν και του Κόλετζ Πόιντ και συνομίλησε με τους ομογενείς και Αμερικανούς καταστηματάρχες και τους πελάτες και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αφ ενός μεν λόγω του πληθωρισμού και της υψηλής φορολογίας, αφ ετέρου δε, λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας ακόμη και σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα τις περιόδους της διακυβέρνησης Τζουλιάνι και Μπλούμπεργκ ήταν ανυπολόγιστη.

Ο ομογενής υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής Στέφανος Φόρτε με τους υποστηρικτές του.

Αργά το απόγευμα επισκέφθηκαν τα σπίτια των κατοίκων των προαναφερόμενων περιοχών και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που εμπεριέχονται στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ο Στέφανος είναι 24 ετών και απολαμβάνει της υποστήριξης της ομογένειας όχι μόνο διότι μεγάλωσε στους κόλπους της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και αποφοίτησε από το σχολείο του, αλλά και διότι μεγάλωσε στην Λέσχη του Συλλόγου Αμοργού και νήσων Δονούσα, Σχοινούσα, Ηράκλεια και Κουφονήσια επίσης στην Αστόρια.

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. ο Σύλλογος Αμοργού και νήσων Δονούσα, Σχοινούσα, Ηράκλεια και Κουφονήσια θα διοργανώσει ερανική εκδήλωση στο εστιατόριο «Διόνυσος», στην διεύθυνση 23-15 31st St. Αστόρια για την υποστήριξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο ομογενής υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής Στέφανος Φόρτε.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νικήτας Θεολογίτης, μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι η υποψηφιότητα του Στέφανου έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στα στελέχη και στα μέλη, γιατί ο Στέφανος μεγάλωσε στους κόλπους του Συλλόγου μας και της μεγαλωνύμου κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

«Καλούμε όλους τους ομογενείς το βράδυ της Παρασκευής να έρθουν να γνωρίσουν τον Στέφανο. Όσοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν να παραστούν καλούνται να προσφέρουν τον οβολό τους κάνοντας κλικ στο https://secure.winred.com/friends-of-forte/takebackthesenate  

Ο ομογενής υποψήφιος πολιτειακός γερουσιαστής Στέφανος Φόρτε με επιχειρηματίες του Γουάιτστοουν.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.