Πολύ κέφι στην Ελληνική Βραδιά υπέρ του «Ιδομενέα» (βίντεο)

0
Στιγμιότυπο από την Ελληνική Βραδιά του Συλλόγου Κρητών "Μίνως". Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Μινωικό Σπίτι στην Αστόρια, όπως είθισται να αποκαλούμε το ιδιόκτητο οίκημα του Συλλόγου Κρητών «Μίνως» της Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου, 30ής Μαρτίου 2024 είχε πλημμυρίσει από τα μέλη και στελέχη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την «Ελληνική Βραδιά».

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση μετά την ορκωμοσία και ανάληψη των καθηκόντων των νέων συμβουλίων του Συλλόγου Κρητών «Μίνως» και του τμήματος Νεολαίας «Ιδομενέας» και συνδύαζε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.  Κι αυτό διότι τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων του Ιδομενέα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμμανουήλ Κοϊνάκης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι είναι η πρώτη ελληνική βραδιά που διοργανώνουν υπέρ του Τμήματος Νεολαίας «Ιδομενέας» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.

Η οργανωτική επιτροπή δημιούργησε λαχειοφόρο αγορά και ο τυχερός έλαβε ένα ζεύγος εισιτηρίων για την συναυλία της Ευαγγελίας που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 16 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο N.Y. Bowery Ballroom.

Η Ευαγγελία είναι μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στην Αμερική και μεγάλωσε μεταξύ της Κρήτης και της Νέας Ιερσέης και πρόσφατα συμμετείχε στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/orkomosia-neas-igesias-syllogou-kriton-minos/

Στιγμιότυπο από την Ελληνική Βραδιά του Συλλόγου Κρητών “Μίνως”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
Στιγμιότυπο από την Ελληνική Βραδιά του Συλλόγου Κρητών “Μίνως”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.