Πλουμή Κέσογλου – Ploumi Kesoglou (1975 – 2018)

  Η Πλουμή Κέσογλου (Ploumi Kesoglou) από το Lititz, PA, την Τρίτη, 3η Ιουλίου 2018 απεβίωσε πρόωρα στο νοσοκομείο «UPMC Pinnacle Hospital» βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός της το πρωί του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018 από τις 9:30 – 10:30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 64 Hershey Ave Lancaster, PA. Αμέσως μετά οι ιερείς π. Εκτορας Φιρογλάνης και π. Αλλεξανδρος Βερόνης θα τελέσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ακολούθως θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Conestoga Memorial Park» στη διεύθυνση 95 2nd Lock Rd, Lancaster, PA 17603.

  Ο αιφνίδιος και συνάμα πρόωρος θάνατός της καταλυπεί τους γονείς της Αλέξανδρο Κέσογλου και Μαρία το γένος Κουργέλη), τον αναδεξιμιό της Evan, τους θείους, τις θείες, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1975 στο Λανκάστερ της Πενσιλβάνιας. Οι γονείς της Αλέξανδρος και Μαρία Κέσογλου έφεραν στον κόσμο την Πλουμή και την αείμνηστη Ελένη και τις γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Τα κορίτσια βαφτίστηκαν και μεγάλωσαν στους κόλπους της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ήταν δραστήρια μέλη της.

  Η αείμνηστη αποφοίτησε το 1994 από το λύκειο «Manheim Township High School» και στη συνέχεια έγινε δεκτή και αποφοίτησε με άριστα από το Lancaster School of Cosmetology.

  Ήταν ταλαντούχα και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και με την κεραμική.

  Ασχολήθηκε με τη κομμωτική και την Πρωτομαγία του 2012 άνοιξε το δικό της στούντιο το PF Studios στη διεύθυνση 14-1 East McGovern Ave Lancaster, Pennsylvania.

  Οι οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο ναό του Ευαγγελισμού Annunciation Greek Orthodox Church 64 Hershey Ave Lancaster, PA., είτε στη μονή Holy Protection Monastery 1 Saint Joseph’s Way White Haven, PA 18661.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο γραφείο τελετών Charles F. Snyder Funeral Homes.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.