ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ανακοινώνει ότι λόγω του κορωνοϊού θα λειτουργεί με περιορισμένη πρόσβαση στο κοινό.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Γενικού Προξενείου έχει ως εξής: «Υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ανακοινώνει τα ακόλουθα:

· Από Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, και αναλόγως των εξελίξεων, το Γενικό Προξενείο θα λειτουργεί με περιορισμένη πρόσβαση για το κοινό.

·  Όσοι πολίτες έχουν ραντεβού για το διάστημα 16 Μαρτίου – 30 Μαρτίου 2020, θα κληθούν στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχει ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

· Δεν θα υπάρχει δυνατότητα για προγραμματισμό νέου ραντεβού, εκτός έκτακτης ανάγκης. Εάν κρίνετε πως συντρέχει κάτι εξαιρετικώς επείγον, επικοινωνήστε με τα αρμόδια τμήματα εδώ

· Το προσωπικό του Γεν. Προξενείου θα αποφανθεί άμεσα εάν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης των υποθέσεων σας ή υπάρχει ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας. 

·Για περιπτώσεις που δεν απαιτείται ραντεβού, παρακαλούμε όπως αποφύγετε τις περιττές επισκέψεις στο κτήριο του Γεν. Προξενείου. Για τις επείγουσες υποθέσεις, παρακαλούμε να προσέλθετε αφού έχετε προηγουμένως λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις που συστήνουν οι ειδικοί της υγείας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Επισημαίνουμε ότι τα ανωτέρω μέτρα λαμβάνονται για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας και των οικείων σας.

Περαιτέρω ανακοινώσεις θα δημοσιευθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.