Πεντακόσιοι και πλέον ομογενείς στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν του Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης

0
Στιγμιότυπο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Πολιτιστικό Κέντρο «Danielle Kousoulis» της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου 2022) είχε πλημμυρίσει από ομογενείς από τις διάφορες περιοχές της Κοιλάδας του Ντελαγουέαρ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινότητας και υποδέχτηκαν από κοινού το νέο έτος.

Αντάλλαξαν ευχές για το 2023 και προσευχήθηκαν όπως ο νέος χρόνος χαρίσει σε όλον τον κόσμο υγεία, ειρήνη, προκοπή και ευημερία.

Τους ομογενείς καλωσόρισαν ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Αυγουστίνος Ψωμάς, ο πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης και οι πρώην πρόεδροι Ευστάθιος Καραντώνης και Δημήτριος Ροζανίτης.

Στο ρεβεγιόν παρέστη και ο εκτελεστικός διευθυντής της AHEPA, Βασίλειος Μωσαϊδης, καθώς επίσης και ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης, π. Χριστοφόρος Οικονομίδης.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το μεγάλο ξεφάντωμα με την Εύα Αναστοπούλου και την ορχήστρα «Σφαίρα», τους Χρήστο Τικταπανίδη και Δημήτρη Στεφανίδη για τους λάτρες της ποντιακής μουσικής παράδοσης και τον Μάκη Μελισσαράτος (DJ. Maki) για το ξεφάντωμα της νέας γενιάς.

Οι ομογενείς απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που προετοίμασε το «Effie Catering» και το ξεφάντωμα κράτησε μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.  

Το εν λόγω ρεβεγιόν ήταν – κατά κοινή ομολογία – ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο που διοργανώθηκε την Παραμονή της Πρωχρονιάς στην Κοιλάδα του Ντελαγουέαρ.   

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΗΕΠΑ Βασίλειος Μωσαϊδης με την σύζυγό του, αριστερά και ο τέως ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης με την σύζυγό του Λίσα. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Από αριστερά διακρίνονται οι π. Αυγουστίνος Ψωμάς, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, Γιώργος Χωριάτης, πρόεδρος και Δημήτριος Ροζανίτης, πρώην πρόεδρος. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Στιγμιότυπο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Στιγμιότυπο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Σε πρώτο πλάνο ο Δημήτρης Στεφανίδης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Η νεότερη γενιά των ομογενών του Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.