Παυλίνα (Λίνα) Νεράντζη – Pavlina (Lina) Nerantzis (1927 – 2018)

  0

  Η Παυλίνα (Λίνα) Νεράντζη (Pavlina (Lina) Nerantzis) το απόγευμα της Δευτέρας, 20ης Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Αυγούστου 2018, από τις 7.00 – 8.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 321 St. Demetrios Avenue North Wildwood, NJ 08260.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί του Σαββάτου, 25 Αυγούστου 2018 από τις 10.00-11.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον εν λόγω ναό να προσκυνήσουν τη σορό της και εν συνεχεία να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη Ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα αμέσως μετά στο Κοιμητήριο «Fairview Cemetery» στη διεύθυνση 420 Route 9 North Cape May Court House, NJ 08210.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Νικόλαο, Χριστίνα και Βασίλη, Περικλή και Roberta, την αδελφή της Παναγιώτα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς, εδώ, στον Καναδά, στην Ουαλία, στην Αυστραλία, στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1927 στο Κηπαρό της Χειμάρρας Βορείου Ηπείρου και μεγάλωσε στην Αθήνα.

  Οι αείμνηστοι γονείς της Πολυμέρης και Μαγδαληνή Λέκκα έφεραν στον κόσμο επτά παιδιά και συγκεκριμένα τους Αριστείδη, Νίκη, Ελση, Κάθυ, Ευτυχία, Παναγιώτα και Παυλίνα.

  Το 1995 γνώρισε τον Λουκά Νεράντζη που είχε επιστρέψει από τη Αυστραλία και στις 24 Ιουλίου 1955 χόρεψαν τον Χορό του Ησαϊα.

  Μετά το μήνα του μέλιτος στη Βενετία οι νεόνυμφοι εγκαταστάθηκαν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου απέκτησαν τρία παιδιά, την Χριστίνα, τον Περικλή (Perry) και το Νικόλαο (Νικ).

  Στις 4 Δεκεμβρίου 1972 η οικογένεια Νεράντζη ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στο North Wildwood της Νέας Ιερσέης, ενώ τον Μάρτιο του 1980 μετακόμισαν στο Cape May Court House.

  Το ζεύγος Λουκά και Παυλίνας Νεράντζη ασχολήθηκαν με τα εστιατόρια και από τις δεκαετίες του ’70, ‘80 και ’90 ήταν ιδιοκτήτες αρκετών εστιατορίων μεταξύ των οποίων Lucas Corner, Lucas Restaurant και Saratoga Coffee Shop.

  Η εκλιπούσα ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Αγίου Δημητρίου στο North Wildwood και ένα σύντομο διάστημα μέλος της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Bargaintown της Νέας Ιερσέης.

  Ήταν ενάρετη, γενναιόδωρη και εργασιομανής όσο ελάχιστοι. Ένα μέρος της επιτυχίας του αειμνήστου Λουκά Νεράντζη οφείλεται στο δικό της επιχειρηματικό δαιμόνιο.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Radzieta Funeral Home».

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.