Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (Nasdaq: SHIP) είχε την τιμητική της σήμερα το Nasdaq MarketSite στην Times Square.

Προς τιμήν της περίστασης, ο κ Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, χτύπησε το Καμπανάκι του Κλεισίματος των εργασιών του NASDAQ.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι η μόνη εισηγμένη στις ΗΠΑ ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πλοίων ξηρού φορτίου τύπου Capesize.

Η Seanergy παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου μέσω ενός σύγχρονου στόλου πλοίων Capesize. Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από 17 πλοία Capesize με μέση ηλικία περίπου 12 έτη και συνολική χωρητικότητα φορτίου περίπου 3.011.083 dwt.

Nasdaq
Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

Η Εταιρεία έχει συσταθεί στα Νησιά Μάρσαλ και έχει εκτελεστικά γραφεία στη Γλυφάδα στην Ελλάδα. Οι κοινές μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στην χρηματιστηριακη αγορά Nasdaq με το σύμβολο «SHIP».

Η Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που εξυπηρετεί τις κεφαλαιαγορές και άλλους κλάδους. Η ποικίλη προσφορά δεδομένων, αναλυτικών στοιχείων, λογισμικού και υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν και να εκτελέσουν το επιχειρηματικό τους όραμα με σιγουριά.

Nasdaq
Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

Πηγή: https://www.mononews.gr/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.