ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το φιλήσυχο Άπερ Ντάρμπι της Πενσιλβάνιας το βράδυ της Κυριακής, 31 Μαϊου 2020, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» βρέθηκε αντιμέτωπο με πρωτοφανείς καταστάσεις.

Νεαροί διέρρηξαν και λεηλάτησαν αρκετά καταστήματα μεταξύ των οποίων και το ομογενειακό εστιατόριο «New Long Lane Pizza» στην διεύθυνση 261 Long Ln, Upper Darby.

Ένεκα της άμεσης παρέμβασης της Αστυνομίας τα γεγονότα περιορίστηκαν επί της 69ης Οδού. Από εκείνη την στιγμή μέχρι και ετούτη την ώρα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Εθνοφρουράς περιφρουρούν τις περιουσίες των ομογενών και άλλων κατοίκων της περιοχής.

Τα ομογενειακά και άλλα εστιατόρια που είναι ανοικτά προσφέρον δωρεάν γεύματα στους άνδρες και στις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του κορωνοϊού, καθώς επίσης και στα Αστυνομικά Τμήματα και στην Πυροσβεστική.

Μεταξύ αυτών και το ομογενειακό εστιατόριο Leandro’s Pizza House στη διεύθυνση 62 S 69th St, Upper Darby, PA 19082, το οποίο προσέφερε δεκάδες γεύματα στο «Τhe Upper Darby American Legion Post 214», το οποίο έχει μετατραπεί σε συντονιστικό κέντρο της Αστυνομίας και της Εθνοφρουράς.

Οι συνιδρυτές του «Cosmos Philly TV» Ελευθέριος Κώστανς και Βασίλης Κεϊσογλου κατέγραψαν τις ευγενικές πράξεις των ιδιοκτητών του και συνομίλησαν με τον Δημήτρη Πάλλα, την σύζυγό του Ιωάννα και την κόρη του Ραφαέλα.

Κάνετε κλικ στο https://cosmosphilly.com/with-a-little-help-from-our-friends/ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ του Ελευθέριου Κώστανς και το βίντεο που ετοίμασε ο Βασίλης Κεϊσογλου.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.