ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της Αστόριας ήταν οι ουρές που εμφανίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Πάρκο της Αστόρια. Οι ομογενείς και άλλοι Αστοριείς περίμεναν υπομονετικά στην ουρά άλλοτε τηρώντας τις αποστάσεις που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και άλλοτε συνωστιζόμενοι προκειμένου να προμηθευτούν τις πέντε προστατευτικές μάσκες ανά οικογένεια που δωρίζει ο Δήμος της Νέας Υόρκης.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο γεγονός ότι στα μεγάλα καταστήματα του Κουίνς και των άλλων περιοχών έχουν ήδη εξαφανιστεί από τα ράφια οι μάσκες και τα γάντια.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντι Μπλάσιο, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις»  την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι ο συνεργεία του Δήμου θα δωρίσουν δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες στους πολίτες προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό

Μεγάλη η αναμονή για προστατευτικές μάσκες. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.

Η διανομή ξεκίνησε το Σάββατο, 2 Μαϊου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 5η Μαϊου 2020 και γίνεται σε προκαθορισμένα πάρκα, καθώς επίσης και σε δημοτικά κέντρα σε διαφορετικές ώρες την ημέρα.

Για πληροφορίες σχετικά με τα κέντρα διανομής προστατευτικών μασκών κάνετε κλικ στο https://maps.nyc.gov/face-coverings/

Οι Αστοριείς, ενώ αναμένουν υπομονετικά στην ουρά για να παραλάβουν πέντε προστατευτικές μάσκες. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Οι Αστοριείς, ενώ προμηθεύονται τις δωρεάν προστατευτικές μάσκες. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Οι κανόνες διάθεσης των προστατευτικών μασκών του Δήμου της Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.