Ομογενής ντετέκτιβ έφθασε στα ίχνη της γυναίκας που έσπρωξε μια κυρία στο “Staples”, στη Ν. Ιερσέη

Στιγμιότυπο από την επίθεση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενας ομογενής ντετέκτιβ, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Χάκενσακ, στη Νέα Ιερσέη, ο Ιωάννης Παπανικολάου, ήταν στην ομάδα των ντετέκτιβ που έφτασε στα ίχνη μιας 25χρονης που καταζητούσε η αστυνομία. Το περισταστικό βίας σημειώθηκε εδώ και μια εβδομάδα, όταν η 25χρονη έσπρωξε μέσα σε κατάστημα Staples, γυναίκα ηλικίας 54 χρονών, γιατί της ζήτησε να φορέσει την μάσκα, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά σε εκείνη. Τα άλλα μέλη της ομάδας ήταν οι ντετέκτιβ Δημήτριος Κάρολ και Τειμς Χαν.

Η 54χρονη Μάργκοτ Κάγκαν, βρισκόταν στο κατάστημα και θέλησε να χρησιμοποιήσει ενα μηχάνημα φαξ-φωτοτυπικό όταν, την πλησίασε η 25χρονη Τέρι Τόμας, με σκοπό να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο μηχάνημα που ήταν εκεί κοντά.

Τότε η κ. Κάγκαν της ζήτησε να χρησιμοποιήσει την μάσκα της, που την είχε μεν τοποθετημένη στο πρόσωπο, αλλά δεν την φορούσε σωστά.

Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε το κανάλι ABC7NY αλλά και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, έσπρωξε με δύναμη το θύμα (το οποίο ας σημιεωθεί χρησιμοποιούσε μπαστούνι για τις μετακινήσεις της) και το πέταξε μακριά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να υποβληθεί σε εγχείρηση για την εγκατάσταση μεταλλικής ράβδου.

Οι γιατροί της συνέστησαν να μην μετακινεί το πόδι της για διάστημα 10 εβδομάδων.

Χάρη στην μεθοδική δουλειά της ομάδας των ντετέκτιβ, ο επικεφαλής του τμήματος ερευνών της Αστυνομίας Κάπτεν Ντάριν Ντεβίτ, στο Χακενσακ, επεσήμανε ότι οδηγηθήκαμε στη σύλληψη της γυναίακας που προκάλεσε το ατύχημα.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.