Οι νέοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έσπασαν τα δεσμά του Σταθάκειου – Η Ιστορία επαναλαμβάνεται

2
733
Η νεολαία ενώ σπα τα δεσμά του Σταθάκειου Πολιτιστικού Κέντρου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι νέοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έκαναν την δική τους επανάσταση και έσπασαν τα δεσμά του Σταθάκειου Πολιτιστικού Κέντρου με τα οποία η αυτοαποκαλούμενη διοίκηση των Πρώην Προέδρων έχει αλυσοδέσει το σπίτι της ομογένειας προκειμένου να παρεμποδίσει τις αρχαιρεσίες. Οι κ.κ  Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Δημήτριος Καλαμαράς, Δήμος Σιώκης, Ηλίας Τσεκερίδης και Νίκος Διαμαντίδης από το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Σεπτεμβρίου 2021, που άλλαξαν τις κλειδαριές είχαν ταμπουρωθεί στο Σταθάκειο, το οποίο άνοιγε μόνο για τις δικές τους συγκεντρώσεις.

Η νεολαία του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου 2021 έλαβε την έγκριση της Αστυνομίας και προέβη στο σπάσιμο των δεσμών. Συνεπώς η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση του ΔΣ θα λάβει χώρα στο Σταθάκειο Κέντρο.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Νεολαίας της Ομοσπονδίας:

Σήμερα, η Νεολαία του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων N.Υ. λέει ΟΧΙ στην Τρομοκρατία και ΟΧΙ στον Φασισμό. Σήμερα, η Νεολαία έφερε εις πέρας τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων.
Οι Αλυσίδες, επιτέλους, έσπασαν. Το Σταθάκειο είναι ξανά ανοιχτό για όλη την Ομογένεια. Το Σταθάκειο έγινε ξανά η βάση για την ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας και την καλύτερη οργάνωση της Παρέλασης, που τόσο πολύ προσμένουμε.

Είναι καθήκον όλων μας να οργανώσουμε μια επιτυχημένη και ενωμένη Παρέλαση. Όλοι πρέπει να έχουμε συμμετοχή. Όλοι οι Σύλλογοι και όλες οι Εκκλησίες. Η Ομοσπονδία, παρά όλα τα προβλήματα, είναι η κυρία υπεύθυνη για την οργάνωση της Παρέλασης και το Σταθάκειο είναι η Κυψέλη για όλη την δύσκολη προεργασία. Το Σταθάκειο θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο ακόμα και στους καταληψίες, εφόσον ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό του Σταθάκειου. Όλοι τους ξέρουμε.

Αλλιώς, τους προτείνουμε να μαζέψουνε τους 4-5 φίλους τους και να συναντιούνται αυτοί τώρα στο πεζοδρόμιο, καθώς τέτοια είναι η αντίληψη και το ήθος τους. Εάν αυτοί οι Τρομοκράτες προσπαθήσουν να κάνουν ξανά κατάληψη στο Σταθάκειο, θα έχουν να αντιμετωπίσουν όλους τους Συλλόγους και όλη την Ομογένεια και προπάντων την Νεολαία.

Οι αλυσίδες δεν έχουν καμία θέση στην Δημοκρατία και στην σύγχρονη κοινωνία. Τέλος πια με τους Δεινόσαυρους και τις φασιστικές αντιλήψεις τους.

Τους καλούμε να κάνουν, οικειοθελώς, στην άκρη και να προσφέρουν όταν (και άμα) τους ζητηθεί. 
Η Ομοσπονδία και το Σταθάκειο ανήκει σε όλη την Ομογένεια. Δεν είναι μαγαζί κανενός.
Καλούμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν, να παρευρεθούν στις προσεχείς Πανομογενειακές και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του διοικητικού συμβουλίου.
Όλα τα προβλήματα θα λυθούν μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Νεολαία και το Μέλλον της Ομοσπονδίας το επιβάλει και το υπόσχεται. Κοιτάμε το Μέλλον και μαθαίνουμε από το Παρελθόν.
Αλλά δεν παραμένουμε ποτέ στο Παλιό.
Με αγάπη και σεβασμό,
Η Νεολαία του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ν.Υ.

- Advertisement -

2 COMMENTS

  1. Άλλο Νεολαία και άλλο Νεολέρα με τον τροχο-κόφτη ανά χείρας. Τελικά αφού είχατε την έγκριση της Αστυνομίας για να σπάσετε τα παράνομα δεσμά όπως κοκορευόσαστε στην ανακοίνωση σας, γιατί το Σταθάκειο δεν είναι υπό την κατοχή σας; Φταίει η Αστυνομία; Η μήπως φταίει που είπατε κατάπτυστα ψέμματα στην Αστυνομία ότι δήθεν έβγαινε καπνός από το Σταθάκειο κτίριο και για αυτό μπoυκάρατε μέσα; Πάτε καλά; Ντίπ μυαλό; Η Ομοσπονδία χρειάζεται σοβαρούς νέους ηγέτες με όραμα και όχι εσάς τους “εκλεγμένους” (what a joke) από παράνομες εκλογές ακροδεξιώτατους Νεολέρες τραμπούκους. Πλάκα έχει που αποκαλείτε την πλειοψηφία των τέως προέδρων της Ομοσπονδίας Τρομοκράτες. Δηλαδή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος δέχτηκε πρόσφατα στο γραφείο του Τρομοκράτες; Σαν δεν ντρεπόσαστε λίγο.

  2. Μήπως κ. Λυγερά τρομοκράτες είναι οι καταληψίες φίλοι σου; Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, και η δικαιοσύνη δεν θα χαριστεί σε ορισμένους καρεκλοκένταυρους. Η πλευρά που υποστηρίζεις έχει μόνο τον κ. Γκονιά να λέει ότι είναι νέος, και φαίνεται να είναι άνω των πενήντα… Αυτά τα περιστατικά έγιναν εν αγνοία μου. 2 φορές που είχε αλλάξει τις κλειδαριές το καρναβάλι της Ομοσπονδίας, πήγα με τον κ. Κακούρο και τον πετάξαμε έξω. Έχω και βίντεο !!! Όποτε θέλουμε μπαίνουμε και τους πετάμε έξω… Θέμα χρόνου είναι να μιλήσει η δικαιοσύνη και να ξεφτιλιστούν ορισμένοι… Γιατί είναι σίγουρο ότι θα ξεφτιλιστούν…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.