ΝEA YOΡΚΗ. Σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα οι κυρίες μέλη της «Πασιφάης» αντάλλαξαν ευχές στην διάρκεια της κοπής της Βασιλόπιτας που έλαβε χώρα στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Ηταν μια ευκαιρία για όλους να καθίσουν και να γευτούν ενα πλούσιο γεύμα και ταυτόχρονα να ενισχύσουν το έργο της «Πασιφάης», αφού μεταξύ άλλων κυκλοφόρησε και λαχνός με πλούσια δώρα. Μαζί με την κ. Μπογδάνου στην διοργάνωση της εκδήλωση συμμετείχαν κι άλλες κυρίες του Δ.Σ. και αναμεσά τους η κ. Μαρίνα Πεφάνη και η κ. Ολγα Γιουρουκάκη.

Η πρόεδρος της «Πασιφάης» κ. Τούλα Μπογδάνου υποδέχθηκε ττις κυρίες και τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» και ευχαρίστησε όλους τους παρόντες. Επίσης, ανακοίνωσε ότι τo ερχόμενo Σάββατο 18 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή στο Ατλάντικ Σίτυ.

Η κ. Μπογδάνου παρουσίασε και τον Πρόεδρο της Μικτής Πολιτιστικής Επιτροπής των Κρητικών Σωματείων «Η Κρήτη Μας» κ. Μανόλη Κουρουπάκη, ο ποίος και ήταν ενας απο τους τυχερούς της ημέρας, αφού στην πιτα που έκοψε το τραπέζι του βρήκε το πατροπαράδοτο φλουρί.

Άποψη της αίθουσας όπου έγινε το γεύμα και η κοπή της Βασιλόπιτας. Φωτογραφία: ETA / PRESS

Ο κ. Κουρουπάκης αφού ευχαρίστησε την «Πασιφάη» ενημέρωσε το ακροατήριο για την επόμενη σημαντική εκδήλωση της Πολιτιστικής Επιτροπής, που θα γίνει τον προσεχή Φεβρουάριο στις 22, ημέρα Σάββατο, και θα αφορά μια βραδιά αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη με την ονομασία «Στα βήματα του Ξυλούρη». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πέντε λυράρηδες, σε ενα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αφήγηση και μουσική διάρκειας τριών ωρών.

Ο Πρόεδρος τις μικτής πολιτιστικής Επιτροπής των Κρητικών Σωματείων μίλησε για την επόμενη εκδήλωση της επιτροπής που θα γίνει τον Φεβρουαρίο και θα είναι αφιερωμένη στον Νίκο Ξυλούρη. Φωτογραφία: ETA / PRESS
Η παρουσία των παιδιών έδωσε μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση της «Πασιφάης». Φωτογραφία: ETA / PRESS
Ο Μανόλης Κουρουπάκης, ήταν ο τυχερός της κοπής της βασιλόπιτας στο τραπέζι του. Φωτογραφία: ETA / PRESS
Οι κυρίες της «Πασιφάης» στην διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας που έλαβε χώρα στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια. Διακρίνεται η πρόεδρος κ. Τούλα Μπογδάνου και τα μέλη του Δ.Σ. της «Πασιφάης». Φωτογραφία: ETA / PRESS
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.