ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Όαση με όλη την σημασία της λέξεως ήταν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος της Ponce Bank στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουλίου 2021. Οι ομογενείς και άλλοι Αστοριείς πελάτες της τράπεζας αγνοώντας πλήρως την αφόρητη ζέστη και η υγρασία παρέμειναν αρκετή ώρα στο λιοπύρι στο πεζοδρόμιο για την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και εισερχόμενοι στο ανακαινισμένο κατάστημα δεν έκρυβαν την ευαρέσκειά τους.

Η υποδιευθύντρια του καταστήματος Σπυριδούλα Τσουκαλά, ο εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σταύρος Τσαβάρης, οι αντιπρόεδροι Γιάννη Κούζιλος, Μαρκ Μαρνέρης και ο σύμβουλος Τζέιμς Δημητρίου υποδέχονταν τους ομογενείς και εάν δεν γνώριζες ότι η τράπεζα δεν είναι ελληνικών συμφερόντων θα νόμιζες ότι εισερχόσουν σε μια καθαρά ομογενειακή τράπεζα.

Ο πρόεδρος της Ponce Bank Carlos P. Naudon ήταν ευδιάθετος και συνομιλούσε με τους ομογενείς, ενώ κατά την διάρκεια της ομιλίας του εξέφρασε την “λύπη του” που ενώ μιλά τέσσερις γλώσσες δεν έχει μάθει τα ελληνικά.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη και η ομογενής διευθύντρια του Πρώτου Κοινοτικού Διαμερίσματος του Κουίνς, κ. Φλόρενς Κουλούρη η οποία εξήρε την προσφορά της εν λόγω τράπεζας στην ανάπτυξη του Κουίνς και εστίασε την προσοχή της στην προσφορά της Τράπεζας στην χορήγηση δανείων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την προστασία των θέσεων εργασίας γνωστών ως «Paycheck Protection Program (PPP)».

Ο πρόεδρος της Ponce Bank Carlos P. Naudon τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή όσο και κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους δεσμούς της τράπεζας με τους ομογενείς επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Παράλληλα τόνισε ότι το κατάστημα για δύο περίπου δεκαετίες προσφέρει την δική του συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη και ότι ενισχύει με τον δικό της τρόπο την επιχειρηματικότητα και τις φιλανθρωπικές δράσεις, μεταξύ των οποίων και πολλές ομογενειακές δράσεις.

Η εν λόγω τράπεζα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των δωρητών και ευεργετών των παρελάσεων της ομογένειας για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η υποδιευθύντρια Σπυριδούλα Τσουκαλά έχει προσφέρει αδιαλείπτως την συμβολή της στην Επιτροπή Παρελάσεως αναλαμβάνοντας διάφορα αξιώματα.  

Η Ponce Bank ιδρύθηκε στο Μπρονξ στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και σήμερα εν έτη 2021 διατηρεί 13 καταστήματα και συγκεκριμένα τέσσερα στο Μπρονξ, τρία στο Μπρούκλιν, τρία στο Κουίνς, δύο στο Μανχάταν και ένα στο Γιούνιον Σίτι της Νέας Ιερσέης.

Το κατάστημα της Αστόριας στην διεύθυνση 34-05 Broadway άνοιξε τις πύλες του το 2002 και συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα.

Εν μέσω πανδημίας ανακαινίστηκε και κατέστη πιο φιλικό προς τον πελάτη. Η διαρρύθμισή του σου παρέχει την αίσθηση ότι εισέρχεσαι σε έναν πελατοκεντρικό χώρο περιτριγυρισμένος από χαμογελαστούς τραπεζοϋπαλλήλους πρόθυμους να αφουγκραστούν τα ενδιαφέροντα και τις τραπεζικές και δανειακές σου ανάγκες και το πιο σημαντικό να παράσχουν μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις.

Ο πρόεδρος Carlos P. Naudon, ο Στίβεν Τσαβάρης, εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και τα άλλα στελέχη σε μια αναμνηστική φωτογραφία με την υποδιευθύντρια του καταστήματος Σπυριδούλα Τσουκαλά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο πρόεδρος Carlos P. Naudon, ο Στίβεν Τσαβάρης, εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και η διευθύντρια του πρώτου διαμερίσματος του Κουίνς Φλόρενς Κουλούρη ενώ ετοιμάζονται να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι Αστοριείς ενώ παρακοουθούν την τελετή των εγκαινίων του καταστήματος της Ponce Bank στην Αστόρια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Φλόρενς Κουλούρη, διευθύντρια του Πρώτου Κοινοτικού Διαμερίσματος του Κουίνς, Madeline Marquez, αντιπρόεδρος, Σταύρος Τσαβάρης εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος Carlos P. Naudon. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι ομογενείς και άλλοι Αστοριείς ενώ παρακολουθούν την τελετή των εγκαινίων του ανακαινισμένου καταστήματος της Ponce Bank στην Αστόρια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.