Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» υπόσχεται ανεπανάληπτο γλέντι την Τσικνοπέμπτη

0
Η αφίσα της εκδήλωσης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» καλεί τα μέλη και τους φίλους στην γιορτή της Τσικνοπέμπτης, που θα διοργανώσουν το βράδυ της ερχόμενη Πέμπτης, 20 Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο των Καστοριέων στην διεύθυνση 150-28 14th Avenue, Whitestone, New York 11357.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» επεσήμανε ότι «πρόκειται μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις στις οποίες υπάρχει το αδιαχώρητο, διότι οι Καστοριανοί εμμένουν στην διατήρηση και μεταλαμπάδευση των παραδόσεων της Καστοριάς».

Αναφερόμενος στους στόχους της εκδήλωσης επεσήμανε ότι συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου υποτροφιών της πόλεως μας Καστοριά !!

“Υπάρχει σύλλογος εκεί υποτροφιών που βοηθάν τα Καστοριάς παιδιά που πηγαίνουν πάνεπιστημιο και χρειάζονται άμεση οικονομική βοήθεια. Εξ άλλου αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποφάσισαν να βάλουν το συμβολικό εισιτήριο των $30.00, επεσήμανε.

Ο κ. Σιώκης επεσήμανε ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων (110) αποφάσισαν να υιοθετήσουν την αρχή «First Come – First Serve» και να θέσουν ως τελευταία ημερομηνία κρατήσεων και προπληρωμής των θέσεων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 17ης Φεβρουαρίου 2020.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου στο (718) 746-4505, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο societyofkastorians@verizon.net.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.