Ο Σύλλογος Καστοριέων Ν. Υ. δώρισε στο Νοσοκομείο Καστοριάς αυτόματο συγκολλητή ασκών αίματος

0

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. (https://fonikastorias.gr/)  Έναν αυτόματο συγκολλητή ασκών αίματος προσέφερε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης.

Η δωρεά έγινε ύστερα από αίτημα που απηύθυνε προς αυτούς, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς.

Χθες, κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς παρέδωσαν τη συσκευή στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας.

«Γεμάτοι χαρά τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας παραδίδουμε αυτό το πολύτιμο εργαλείο της δουλειάς σας. Τον αυτόματο συγκολλητή ασκών αίματος που θα εξυπηρετήσει κυρίως στις εξορμήσεις εκτός Νοσοκομείου. Είναι δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ως ανταπόδοση της σπουδαίας χειρονομίας τους, τους δίνουμε μια υπόσχεση. Ότι θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να καλύπτουμε με αίμα όποιον δικό τους το έχει ανάγκη. Ευχόμαστε δε, ο Παντοδύναμος να τους χαρίζει υγεία», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς Λευτέρης Ασλανίδης.

Τους δύο συλλόγους ευχαρίστησαν με τη σειρά τους η διευθύντρια και η προϊσταμένη του Τμήματος Ιωάννα Πασαλίδου και Βασιλική Σταυρίδου.

Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας

Οι δωρεές των Καστοριέων της Νέας Υόρκης διαδέχονται η μία την άλλη. Την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκε και η βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτριος Παρασκευόπουλος απέστειλε μήνυμα στο οποίο αναφέρεται: Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Νέας Υόρκης για την προσφορά πεντακοσίων (500) μασκών μιας χρήσεως δεκαπέντε (15) λίτρων αντισηπτικού υγρού και δέκα (10) κουτιών χειρουργικών γαντιών, προς το Περιφερειακό Ιατρείο Μεσοποταμίας. Ευχόμαστε με την σειρά μας καλές και πολλές επιτυχίες στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Συλλόγου, και η πράξη τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές κάνοντας υπερήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Καστοριά όπως έγινε και με αυτήν την προσφορά.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.