Ο Τζον Κατσιματίδης οργανώνει εκδήλωση υπέρ του υποψήφιου Δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς

Η αφίσα της ερανικής εκδήλωσης υπέρ του υποψήφιοθ δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε μια ένδειξη ότι η υποψηφιότητα του δημοκρατικού υποψηφίου για το αξίωμα του δημάρχου της Νέας Υόρκης κ. Ερικ Ανταμς, κερδίζει συνεχώς έδαφος και ο ίδιος αναζητεί νέες συμμαχίες, ώστε να ενώσει όλες τις παρατάξεις, ο Τζον Κατσιματίδης ανακοίνωσε, ότι οργανώνει εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του υποψηφίου των Δημοκρατικών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Αυγούστου, στο σπίτι του δραστήριου παράγοντα του δημοκρατικού κόμματος κ. Ντένις Μιλ, στο Γουότερ Μιλ του Λόνγκ Αιλαντ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές ο Τοντ Σαπίρο και η Βικτώρια Σνιπς. Ελάχιστη προτεινόμενη εισφορά είναι τα 1,000 δολάρια. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 2-3 μ.μ.

Εδώ και δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες της πόλης, ο Έρικ Ανταμς συναντήθηκε και συνέφαγε με τον Τζον Κατσιματίδη, ο οποίος «ειρήσθω εν παρόδω» στις πρόσφατες προκριματικές εκλογές υποστήριξε τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Κέρτις Σλίβα, ο οποίος και κέρδισε το χρίσμα και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ωστόσο ο Έρικ Ανταμς κατάφερε όχι μόνο να πάρει το προβάδισμα αλλά και το χρίσμα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων του δημοκρατικού κόμματος, αλλά σε αντίθεση με την έως τώρα τακτική των δημοκρατικών, έριξε αμέσως γέφυρα για να προσελκύσει όσον το δυνατόν περισσότερους και σημαντικούς παράγοντες της Νέας Υόρκης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Άνταμς εκτίμησε ότι στην παρούσα φάση είναι καλό να ενώσει όλους τους παράγοντες και να δημιουργήσει συμμαχίες ώστε αμέσως μετά την επανεκλογή του να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα για την αναγέννηση της πόλης, μετά από την πανδημία του κορωνοϊού.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.