Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Θεοδώρα Τζάκρη ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστόρια

1
152

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος και η πρώην υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη το απόγευμα της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 4.00 μ.μ. θα μιλήσουν στην πολιτική εκδήλωση που θα διοργανώσει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια, (20-41 Steinway Street, Astoria, New York) .

H εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προετοιμασίας για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η είσοδος θα είναι ανοικτή για το ευρύτερο ομογενειακό κοινό.

Οι πρώην υπουργοί αναμένεται να αφιχθούν στη Νέα Υόρκη αύριο, Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 και θα αναχωρήσουν από τη Νέα Υόρκη την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της οργανωτικής επιτροπής

Την Νέα Υόρκη επισκέπτονται από 9 μέχρι 13 Δεκεμβρίου οι πρώην Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος και Θεοδώρα Τζάκρη. Σκοπός αυτός της επίσκεψης είναι να συνομιλήσουν με τους Απόδημους Έλληνες στην Ν. Υόρκη για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ομογένεια: Εκπαίδευση, Ψήφος των μεταναστών, Ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με την Ομογένεια.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνονται συναντήσεις με ομογενείς, την ηγεσία και τους λειτουργούς της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Ν. Υόρκη, συναντήσεις με ομογενείς επιχειρηματίες και τους λογοτέχνες.

Η επίσκεψη θα κλείσει με Πολιτική Εκδήλωση την Κυριακή το απόγευμα στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι, όπου οι δύο εξέχοντες επισκέπτες θα αναλύσουν την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και θα παρουσιάσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εν όψει του 3ου Συνεδρίου του για το ξεπέρασμα της κρίσης και την προοδευτική διακυβέρνηση που θα εδραιώσει στη χώρα μας την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την ασφάλεια των πολιτών, την πλήρη δημοκρατική λειτουργία θεσμών και δικαιωμάτων και μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

- Advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.