Ο «Γάμος της Χρονιάς» στην Ομογένεια έγινε το περασμένο Σάββατο στα Χάμπτονς (βίντεο)

Το ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Καλλιόπη Παντελίδη και ο Γιώργος Ζωιτάς. Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό στολισμένο με δαντέλα ενώ τα μαλλιά της ήταν δεμένα σε κότσο. Εντύπωση προκάλεσε και το μακρύ πέπλο. Φωτογραφία & Βίντεο: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ζωιτά

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ένα χαρμόσυνο γεγονός, που σκόρπισε ευτυχία σε δυο νέους ομογενείς αλλά και στις πολύ γνωστές οικογένειες τους, ήταν μια από τις πιο σπουδαίες κοινωνικές ειδήσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου και θα περνούσε  απαρατήρητο, εάν δεν το είχαμε αλιεύσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οικογένειας του γαμπρού, του Γιώργου Ζωιτά, γόνου της Μαρίας και του επιχειρηματία Ιωάννη Ζωιτά.

Η οικογένεια Ζωιτά έχει την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «West Side Market» και είναι γνωστή για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο. Η μητέρα του γαμπρού, η Μαρία Ζωιτά-Κατοπόδη, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μεγάλο σε μέγεθος βιβλίο με συνταγές ελληνικών φαγητών, που πλαισιώνεται από πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Αλλά και οι γονείς της νύφης, της Καλλιόπης Παντελίδη, η Στέφανι και ο επιχειρηματίας Γιώργος Παντελίδης, έχουν διακριθεί στην ομογένεια για την προσφορά τους στα κοινά. Η Στέφανι ως πρόεδρος σήμερα αλλά και δραστήριο μέλος της Φιλοπτώχου του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος και ο Γιώργος ως μέλος αλλά και ως χορηγός πολλών και σημαντικών οργανισμών. Είναι επίσης μέλος σε πολλές κοινότητες και πάντα συμβάλει με δωρεές στην πρόοδο και το έργο τους.

Από αριστερά διακρίνονται οι Γιάννης και Μαρία Ζωιτά, οι νεόνυμφοι Γιώργος Ζωιτάς και Καλλιόπη, Στέφανι και Γιώργος Παντελίδης.

Ο γάμος των δυο αυτών νέων έφερε λοιπόν κοντά δύο σπουδαίες οικογένειες και έδωσε χαρά σε όλους όσους γνώριζαν τα παιδιά τους.

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Σαουθχάμπτον, το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακρύ μανίκι που ήταν στολισμένο με δαντέλα ενώ τα μαλλιά της ήταν δεμένα σε κότσο.

Ο γαμπρός πρωτοτύπησε με ένα υπέροχο σμόκιν μπλε κοστούμι και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν φόρεσε κάλτσες, δίνοντας πραγματικά το μήνυμα ότι πρόκειται για έναν γάμο του καλοκαιριού.

Ακολούθησε πλούσια και ονειρεμένη δεξίωση, στο σπίτι της Στέφανι και του Γιώργου Παντελίδη, στο «Γουότερ Μιλ», όπου σε ειδικά διαμορφωμένη σε εξωτερικό χώρο τέντα, η νύφη και ο γαμπρός χόρεψαν μαζί τον πρώτο τους χορό.

Τίποτα δεν έλειψε από κανέναν καλεσμένο και όλοι διαπίστωσαν ότι είχε προβλεφθεί και η τελευταία λεπτομέρεια. Μάλιστα στα μάτια κάποιου επισκέπτη φαινόταν ότι βρισκόταν σε κάποιο χώρο δεξιώσεων αφού ακόμα κι τα αρχικά του ζεύγους “C & G” ήταν χαραγμένα στο πάτωμα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Καλλιόπη Παντελίδη και ο Γιώργος Ζωιτάς. Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό στολισμένο με δαντέλα ενώ τα μαλλιά της ήταν δεμένα σε κότσο. Εντύπωση προκάλεσε και το μακρύ πέπλο. Φωτογραφία & Βίντεο: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ζωιτά

Τόσο οι γονείς, όσο και οι συγγενείς των νεόνυμφων έλαμπαν από χαρά και δεν προλάβαιναν να δέχονται τις ευχές των καλεσμένων.

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και όλοι όσοι συμμετείχαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την ευχή να περάσουν οι νεόνυμφοι «βίο ανθόσπαρτο» γεμάτο από ευτυχία και αγάπη.

Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τόσο στους νεόνυμφους όσο και στις οικογένειές τους.  «Να Ζήσουν, με υγεία κι ευτυχία».

Οι νεόνυμφοι, αμέσως μετά το μυστήριο, με την οικογένεια του γαμπρού, διακρίνονται η Μαρία και ο Γιάννης Ζωιτάς, και η κόρη της μετά του συζύγου της και των εγγονών. Φωτογραφία & Βίντεο: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ζωιτά
Η Καλλιόπη Παντελίδη-Ζωιτά αγκαλιάζει τον πατέρα του γαμπρού, αμέσως μετά το μυστήριο. Διακρίνεται και ο ευτυχισμένος πατέρας της νύφης, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Παντελίδης. Φωτογραφία & Βίντεο: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ζωιτά.
Ακόμα μια φωτογραφία με την οικογένεια του γαμπρού, λίγο πριν τον αποχαιρετήσουν στο σπίτι των γονιών. Φωτογραφία & Βίντεο: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ζωιτά
Στο μεταξύ το πάτωμα κάποια στιγμη κρύφτηκε απο τα πολλά δολλαρια που εριχναν στον γαμπρό και τη νύφη!
Η Μαρια Κατοποδη-Ζωιτα με την κορη της
-Advertisement-

1 COMMENT

 1. Ευχόμεθα στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον
  και οι ψυχές τους να είναι πάντα ανθόκηποι
  αγάπης η οποία ζει και βασιλεύει στον σεβασμό,
  την κατανόηση και στις αμοιβαίες υποχωρήσεις.
  Και κλείνω με μια συμβουλή προς κάθε
  κατεύθυνση : “ Η ματαιοδοξία είναι ανθρώπινη
  αλλά χρειάζεται μέτρο…..είναι σαν το άλογο χωρίς
  χαλινάρι που μπορεί να σε σκοτώσει”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.