Ο Δρ. Όθων Ηλιόπουλος κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια

0
270
Η αφίσα της εκδήλωσης για τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Οργάνωση Φίλων ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον οργανισμό «Community Talks» το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 2.00 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης) διοργανώνουν μια επί πλέον διαδικτυακή εκδήλωση για τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής Δρ. Όθων Ηλιόπουλος, ο οποίος ηγείται μιας από τις τρεις κλινικές για τον Covid -19 στο Νοσοκομείο Mass General Hospital.

Ο Δρ. Ηλιόπουλος, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι ερευνητής και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και συνάμα κλινικός διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίου (Iliopoulos Laboratory) το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και παγκοσμίως στην έρευνα των καρκινικών νεφρικών κυττάρων, που ως γνωστών αποτελούν τα 2% των κακοηθών όγκων του ανθρώπου.

Μετά την ομιλία ο καθηγητής θα απαντήσει στα ερωτήματα του ακροατηρίου .

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των λογαριασμών των προαναφερόμενων φορέων στο Facebook.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση κάνετε κλικ στο https://www.facebook.com/Syriza-New-York-348419602015207  είτε στο https://www.facebook.com/Community-Talks-101063852024547

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.