Νεόνυμφοι κλείστηκαν σε ασανσέρ και έχασαν το γλέντι του γάμου τους

1
Το νεόνυμφο ζευγάρι με τους πυροσβέστες στον πιο... επεισοδιακό γάμο στις ΗΠΑ / Φωτογραφία: twitter, Charlotte fire department

Ένα ζευγάρι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, με καταγωγή από την Ινδία, είχε έναν γάμο που θα θυμάται για πάντα… Τουλάχιστον θα θυμάται σίγουρα την τελετή, γιατί στο γλέντι δεν πήγε ποτέ!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Βικτόρια και ο Πανάβ Ζα έχασαν τη δεξίωση που είχαν ετοιμάσει σε ξενοδοχείο, καθώς… κλείστηκαν για ώρες μέσα στο ασανσέρ!

Ανέβαιναν στον 16ο όροφο, όπου είχε στηθεί το σκηνικό για το μεγάλο πάρτι, όμως μπαίνοντας στο ασανσέρ στάθηκαν άτυχοι καθώς αυτό έπαθε βλάβη.

Πάνω από δύο ώρες περίμεναν προκειμένου να φτάσει η πυροσβεστική και να τους απεγκλωβίσει, την ώρα που οι καλεσμένοι απολάμβαναν το φαγητό τους και διασκέδαζαν.

Το ευτυχισμένο, κατά τα άλλα, ζεύγος, είχε και παρέα τουλάχιστον στο ασανσέρ. Η μητέρα της νύφης και τρεις καλεσμένοι ήταν μαζί τους και τουλάχιστον πέρασε λίγο πιο ανώδυνα η παραμονή τους μέσα σε αυτό.

Οταν η πυροσβεστική από το τμήμα του Σάρλοτ τους απεγκλώβισε, το πάρτι είχε τελειώσει…

«Οταν πρωτοσυνέβη, νόμιζα ότι απλά σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά πρόσεξα ότι η πόρτα έγερνε λίγο. Ανεβήκαμε λίγα μέτρα και μετά… μπουμ! Κόλλησαν οι πόρτες», είπε στο CNN.

«Οταν άνοιξαν, έβλεπα το σκυρόδεμα στον τοίχο μπροστά και πίσω και σκέφτηκα πως αυτό δεν είναι καλό», πρόσθεσε.

«Τουλάχιστον κολλήσαμε και οι δύο μαζί. Ήταν να γίνει» είπε και περιέγραψε το πως οι πυροσβέστες τους ανάγκασαν να σκαρφαλώσουν για να βγουν έξω από αυτό.

«Με βούτηξαν καλά και με σήκωσαν. Με τραβούσε ένας πυροσβέστης 4 ορόφους» πρόσθεσε η νύφη, που στο τέλος, αφού έχασε το γλέντι, αποφάσισε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους πυροσβέστες για να θυμάται τον περιπετειώδη γάμο της.

«Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε, να δώσουμε το φιλί, να χαιρετήσουμε τον κόσμο. Αυτό είναι που χαλάει τα πάντα. Δεν ήταν να τελειώσει έτσι η βραδιά», πρόσθεσε με πίκρα η νύφη.

Πηγή: iefimerida.grΗΠΑ: Νεόνυμφοι κλείστηκαν σε ασανσέρ και έχασαν το γλέντι του γάμου τους – iefimerida.gr

-Advertisement-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.