ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Γέφυρα μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας» είναι το σλόγκαν της πλατφόρμας του 10ου Ετήσιου Συνεδρίου «Capital Link CSR Forum» που δημιούργησε στο διαδίκτυο η ομογενειακή εταιρεία «Capital Link» προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στην επιχειρηματική κοινότητα και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την οικονομία της γενέτειρας να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στην εποχή του κορωνοϊού και τις προοπτικές της επόμενης ημέρας.

Πρόκειται για μια επί πλέον καινοτομία την οποία ο ιδρυτής και πρόεδρος της «Capital Link» Νικόλαος Μπορνόζης είχε αναγγείλει κατά την διάρκεια πρόσφατης συνομιλίας με τις «Αναμνήσεις» και την οποία έκανε πράξη.

Η πλατφόρμα είναι δίγλωσση, εύχρηστη, αποτελεσματική και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες ανά την οικουμένη να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις των μελών της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης των στελεχών των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων.

Το 10ο ετήσιο «Capital Link CSR Forum», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα διαδικτυακά στις 23 Ιουνίου 2020 και διέφερε από όλα τα προηγούμενα αφ’ ενός μεν διότι έγινε διαδικτυακά, αφ ετέρου δε διότι το παρακολούθησαν πάρα πολλοί ομογενείς, οι οποίοι υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα μπορούσαν να παρευρεθούν στην Αθήνα για να το παρακολουθήσουν.

Η εν λόγω καινοτομία παρέχει την δυνατότητα στους ομογενείς, όπου κι αν βρεθούν να παρακολουθήσουν τις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν χωρίς να χάνουν χρόνο, διότι κάθε ενότητα συνοδεύεται από το δικό της βίντεο και από λεπτομέρειες για τους συντονιστές και τους εισηγητές.

Η πλατφόρμα παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να έρθει σε επαφή με τους χορηγούς και με μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, διότι τα λογότυπά τους παραπέμπουν στην ιστοσελίδα των αρμόδιων κρατικών φορέων, των χορηγών, των τραπεζών και των εταιρειών.

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί που συμμετείχαν στο φόρουμ.

Το Φόρουμ είχε ως κεντρικό θέμα «Η Κοινωνία και η Οικονομία: Η Επόμενη Ημέρα», τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Πειραιά, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – ΕΟΤ, είχε την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη και έτυχε μεγάλης προβολής στα ΜΜΕ της γενέτειρας και της ομογένειας.

Το Φόρουμ έδωσε τη δυνατότητα σε 40 διακεκριμένους ομιλητές, εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρηματίες, Επενδυτές, Τραπεζίτες και εκπροσώπους του ελληνοαμερικανικού επιχειρηματικού κόσμου να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοϊού και να εισηγηθούν μέτρα και τρόπους για την επαναφορά της οικονομίας σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της «Capital Link», Νικόλαος Μπορνόζης δεν δίδαξε μόνο με την άψογη διοργάνωση του φόρουμ και με τις καινοτομίες, αλλά και με την ευαισθησία και τον σεβασμό που τον χαρακτηρίζει. Αποτάθηκε σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων και των «Αναμνήσεων» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την κάλυψη του φόρουμ.

Για να παρακολουθήσετε τις εργασίες του εν λόγω φόρουμ κάνετε κλικ στο: http://csringreece.gr/forum/2020/agenda.php?lang=gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.