Νέα εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα στην κατασκευή κτιρίου στην θέση του φημισμένου «Νeptune Diner»

Η φημισμένη "Neptune Diner".

ΝΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια σημαντική ανατροπή σημειώθηκε πρόσφατα στην αρχική αρνητική απόφαση του «κοινοτικού συμβουλίου του Πρώτου Διαμερίσματος του Κουίνς, να εκδώσει άδεια ώστε ο κατασκευαστής να προχωρήσει στην κατεδάφιση του ιστορικού «ντάινερ» των αδερφών Κατσίχτη.

Το συμβούλιο είχε εκφραστεί αρνητικά με ψήφους 25 κατά και μόλις 4 υπέρ, στην κατασκευή κτιρίων με πολυτελή διαμερίσματα.

Με πιο πρόσφατη απόφαση του ωστόσο, ο πρόεδρος του Κουίνς Ντόνοβαν Ρίτσαρντς ενέκρινε, παρά τις αντίθετες αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου αρ. 1 του Κουίνς, την αλλαγή των συντελεστών δόμησης έτσι ώστε να κατασκευαστούν τρία κτίρια με διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα το ένα από τα τρία κτίρια προβλέπει να συμπεριλάβει και διαμερίσματα για άτομα χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια. Θα είναι αυτό που θα συνορεύει με την 24η λεωφόρο, βόρεια της λεωφόρου Αστόρια Μπούλεβαρντ.

Η απόφαση του Ρίτσαρντς, υπεγράφη στις 29 Οκτωβρίου και πλέον η κατασκευάστρια εταιρεία «MDM Development» μπορεί να προχωρήσει στην κατεδάφιση του «Neptune Diner», προηγουμένως όμως υποχρεούται να επαναπροσδιορίσει το αρχικό ύψος των κτιρίων.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.