ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Να θυμάσαι μην ξεχνάς» τιτλοφορείται το αφιέρωμα στην Μικρασιατική Καταστροφή που προετοιμάζουν οι μαθητές του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και το οποίο θα παρουσιάσουν στην ομογένεια την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα δια ζώσης αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης», στην διεύθυνση 30 – 03 30th Drive, Αστόρια, Ν.Υ., 11102. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το (718) 728-1754.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας είναι το μεγαλύτερο εκτός Ελλάδας λύκειο και το πιο σημαντικό ένα από τα πιο προηγμένα και το οποίο έχει στο ενεργητικό του αρκετές παραστάσεις Μπρούντγουεϊ. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι απόφοιτοι του λόγω σχολείου γίνονται δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η ανώτατη δικαστής Μάντλιν Σίγκα και μια πλειάδα πολιτικών, δικηγόρων, επιστημόνων, επαγγελματιών, επιχειρηματιών και φιλανθρώπων συγκαταλέγονται στον μακρύ κατάλογο τον Αποφοίτων του Λυκείου. Αρκετοί εξ αυτών επέστρεψαν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα, στην σχολική επιτροπή και στον Σύλλογο Γονέων και Δασκάλων.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.