ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τον παλαίμαχο μουσικό Νίκο Νικολαΐδη, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει στην Ομογένεια με την ορχήστρα του, στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας τιμά, με την διοργάνωση ειδικής συναυλίας, το ερχόμενο Σάββατο στις 7:30 μ.μ., o πολιτιστικός οργανισμός «Σύνθεση».

Η συναυλία με τίτλο «Νίκος Νικολαΐδης-τραγουδάει τα καλύτερά μας χρόνια», θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής (27-09 Crescent Street) έχει όμως και έναν άλλο αγαθό σκοπό. Να βοηθήσει την μητέρα Γεωργία Κοντογιώργη, να συνεχίσει τον αγώνα της για να μπορεί να έχει δίπλα της το παιδί της.

Η ιδέα ανήκε στην υπεύθυνη του οργανισμού «Σύνθεση» κ. Χριστίνα Κωστάκη – Παναγοπούλου, που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου των  «Αθηναίων» και συνεργάστηκε τόσο με τον κ. Νικολαΐδη όσο και με το Πολιτιστικό Κέντρο.

Η αφίσα της εκδήλωσης.

H συμμετοχή του Νίκου Νικολαΐδη στα κοινά, για πάνω από 40 χρόνια, είναι γνωστή και ταυτόχρονα η αναγνώριση της προσφοράς του, αξίζει κάθε έπαινο.

Στην όμορφη αυτή βραδιά θα συμμετέχουν κι άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές όπως η Έλενα Κρις και ο Πέτρος Χατζόπουλος, ο Άγγελος Παπαδάτος και ο Θεόδωρος Τσινιάς.  

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί και την επιστροφή του Πολιτιστικού Κέντρου ως ενεργού χώρου εκδηλώσεων, στο πρόγραμμα των ομογενειακών δρώμενων.

Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Νικολαΐδης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βραδιά θα έχει και έναν νοσταλγικό τόνο, αφού πολλά από τα τραγούδια που θα ακουστούν και επιλέχθηκαν για να ερμηνευθούν, είτε λαϊκές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, είτε παραδοσιακά τραγούδια, συμπεριλαμβάνονταν στο ρεπερτόριο του Νίκου Νικολαΐδη, με το οποίο διασκέδαζε σε διάφορες εκδηλώσεις, για δεκαετίες την Ομογένεια.

Η είσοδος στην συναυλία έχει οριστεί στα 30 δολάρια. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα (646) 552-7017 και (516) 724-2025.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.