Μπήκε τελικά το λουκέτο στην πόρτα του “The Loeb Boathouse” στο Σέντραλ Παρκ

0
136
Τhe Loeb Boathouse.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενώ όλες οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές, έδειχναν ότι η τύχη για την συνέχεια της λειτουργία του “The Loeb Boathouse at Central Park” θα εξαρτηθεί από έναν μυστηριώδη επενδυτή, το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, μπήκε το λουκέτο στην πόρτα καθώς η υπηρεσία των Πάρκων δεν αποδέχθηκε την πρόταση και πλέον οι 163 εργαζόμενοι θεωρούνται ως απολυμένοι.

Μια ανάρτηση που τοιχοκολλήθηκε στην κεντρική είσοδο αναφέρει ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού WNBC που επικαλείται την εφημερίδα «NY Post», οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, θεώρησαν ως μη ικανοποιητική την προσφορά και την απέρριψαν.

Η ανακοίνωση για το λουκέτο στο ομογενειακό εστιατόριο.

Ας σημειωθεί, ότι ο μέχρι τώρα διαχειριστής του χώρου, ο ομογενής επιχειρηματίας κ. Ντιν Πολ, είχε πρόσφατα φιλοξενήσει εκεί το γεύμα ομογενειακών οργανώσεων προς τιμή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον ίδιο χώρο αναμενόταν επίσης στις αρχές Νοεμβρίου να διεξαχθεί και η ετήσια εκδήλωση του τμήματος “Δελφοί αρ. 25” της AHEPA.

Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με τον ομογενή ιδιοκτήτη ή έστω και με το διευθυντικό προσωπικό απέβησαν άκαρπες καθώς το τηλέφωνο του εστιατορίου ήταν νεκρό.

Το ιστορικό εστιατόριο «The Loeb Boathouse». Φωτογραφία: ETA / Press
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.