Μόνον διαδικτυακά και για μια εβδομάδα ο Μαραθώνιος για τα άρρωστα παιδιά

Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναβλήθηκε λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών ο προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο, 7 Μαϊου 2022, δια ζώσης Μαραθώνιος της Αγάπης του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ. Παρά ταύτα θα διεξαχθεί διαδικτυακά (online) ξεκινώντας από αύριο Σάββατο και ώρα 11.00 μέχρι και την 14η Μαϊου 2022.

Η συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος, Σπυριδούλα Κουβαρά – Κατέχη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει η επαναφορά μετά από δύο χρόνια δια ζώσης του Μαραθώνιου της Αγάπης και εξέφρασε την θλίψη της για την ματαίωση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα δύο τελευταία χρόνια θα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες και θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του φετινού Μαραθωνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τον διαδικτυακό Μαραθώνιο της Αγάπης καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ στο www.rmh-newyork.org/2022greekwalk. Όσοι εγγραφούν θα έχουν το προνόμιο να γίνουν μέλη στο Facebook του Ελληνικού Τμήματος και να αναρτήσουν τις δικές τους φωτογραφίες από την δική τους διαδρομή κάνοντας κλικ στο https://www.facebook.com/groups/RMHNYGreekWalk. Επίσης μπορεί να αναρτήσουν και τα έργα τους για τον διαγωνισμό «Agape Challenge art work»

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ελληνικό Τμήμα στο (212) 639-0100 ext. 10218,  d: (212) 639-0218, f: (212) 639-0176, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο SKatechis@rmh-newyork.org.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.