Μια αλλιώτικη βραδιά στην πλατεία Αθηνών με την προβολή της «Mamma Mia»

Οι ομογενείς και οι λοιποί Αστοριείς ενώ παρακολουθούν την προβολή της ταινίας. Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ήταν μια από τις πιο όμορφες βραδιές του Αυγούστου. Το φεγγάρι μπαινο-βγαινε μέσα στα σύννεφα, αλλά όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Αθηνών έστρεψαν την προσοχή τους, στην μεγάλη φουσκωτή οθόνη, έχοντας μεταφερθεί νοερά στην Ελλάδα και τις ομορφιές της Σκιάθου.

Ήταν η βραδιά προβολής της ταινίας «Mamma Mia», ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα και μάλιστα με έντονο νησιώτικο χρώμα.

Από νωρίς είχαν στήσει τις καρέκλες τους και έστρωσαν τις κουβέρτες ολόκληρες παρέες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέβαλαν, όπως φάνηκε, στην μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

Νέοι οι περισσότεροι και πολλοί από αυτούς έβλεπαν την Πλατεία Αθηνών για πρώτη φορά.

Ο Τζέιμς Ντε Μίτρο (Δημήτριος Παπαδημητρίου) ενώ αναφέρεται στην ταινία. Φωτογραφία: ETA PRESS

Εκεί, είχε έρθει και ο Τζιμ Ντε Μιτρο ο επικεφαλής της Κινηματογραφικής Λέσχης «Hellenic Film Society» υπεύθυνης και για την διοργάνωση του Greek Film Festival, μαζι με τους εκλεκτούς συνεργάτες του.

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών Τζορτζ Ντέλης, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις Ελληνικές Βραδιές με μουσική, κάθε Τρίτη.

Η προβολή της ταινίας άρχισε ακριβώς με την δύση του ήλιου και αφού παρουσίασε ο Τζιμ Ντι Μιτρο τόσο την ταινία όσο και τις ημερομηνίες του επόμενου φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Το κερασάκι στην Τούρτα» όπως είθισται να λέμε, ήταν η προσφορά δωρεάν «ποπ κορν» στους θεατές, από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ο οποίος μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος καλωσόρισε τους θεατές στην βραδιά κινηματογράφου, γνωστή και από το πρόγραμμα του Δήμου με την ονομασία «Movies on the Park».

Η μεγάλη φουσκωτή οθόνη στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας. Φωτογραφία: ETA PRESS
Οι ομογενείς και οι λοιποί Αστοριείς ενώ παρακολουθούν την προβολή της ταινίας. Φωτογραφία: ETA PRESS
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.