«Μένουμε σπίτι» λέει και ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σε μαγνητοφωνημένο μήνυμά του

0
231
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, μετά το πέρας της Ακολουθίας των Χαιρετισμών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τζάκσον Χάιτς του Κουίνς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Μένουμε σπίτι» αναφωνεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε μαγνητοφωνημένο μήνυμά του που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στο tweeter.

Ο κ. Ελπιδοφόρος λέει ότι «μένουμε σπίτι για την ασφάλεια την δική μας και των γειτόνων»  και τονίζει ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια των γειτόνων.

Παράλληλα προειδοποιεί τους ομογενείς να μην επιβαρύνουν το σύστημα υγείας με την απροσεξία τους.

«Προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας βοηθούμε τους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ηρωικό τους έργο», τονίζει ο κ. Ελπιδοφόρος.

Στη συνέχεια καλεί τους ομογενείς να προσευχηθούν και να ενδιαφερθούμε για τους συγγενείς, τους γείτονες και τους φίλους.

«Δεν είστε μόνοι, μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ελπιδοφόρος υπενθυμίζοντας ότι η χάρη του Θεού είναι παντού.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.