Με τις ευχές των ομογενών ξεκινά η προβολή της σειράς «Maestro in Blue» στο Netflix (βίντεο)  

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτριος Χατζηδημητρίου , Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Όλγα Μπορνόζη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με τη γεμάτη νόημα ευχή «Καλοτάξιδη» που αναφώνησαν οι τριακόσιοι και πλέον ομογενείς θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 στο Netflix η παγκόσμια προβολή της σειράς «Maestro in Blue» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η εκδήλωση προβολής αυτού του σημαντικού γεγονότος τόσο για τον πρωταγωνιστή, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και γενικότερα για την ελληνική κινηματογραφία, διοργανώθηκε από την «Capital Link» και την «Success Plan Media», τελούσε υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και έλαβε χώρα στην Αίθουσα Χιώτης του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν.

Η διευθύντρια της «Capital Link» Όλγα Μπορνόζη, η οποία ανέλαβε και τον συντονισμό της εκδήλωσης καλωσόρισε τους ομογενείς και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, καθώς επίσης και για τους χορηγούς επικοινωνίας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προβολή της βραβευμένης πλέον σειράς στο Netflix και τόνισε ότι έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό των ομογενών.

Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκης Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου καλωσόρισε τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Χριστόφορο Παπακαλιάτη και εστίασε την προσοχή του στην προσφορά του στην ελληνική κινηματογραφία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σειρά και επεσήμανε ότι τα υψηλά στάνταρτ της ταινίας κέντρισαν το ενδιαφέρον της Netflix και από αύριο θα κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις ομιλίες. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στην σειρά και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε και στις ευκαιρίες που έδραξε κάνοντας τα γυρίσματά της στην γενέτειρά του, τους Παξούς, το σμαραγδένιο νησί του Ιονίου.

Η σειρά αποτελείται από εννέα επεισόδια και η επιτυχία της, όπως επεσήμανε του έδωσε το έναυσμα να προετοιμάσει την δεύτερη σεζόν.

Αμέσως μετά προβλήθηκε το τρέιλερ της σειράς και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε στις ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ιδρυτής και πρόεδρος της «The Hellenic Film Society USA» Τζέιμς Ντεμέτρο (Δημήτριος Παπαδημητρίου), ο οποίος αναφέρθηκε στις προβολές των προηγούμενων ταινιών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και τόνισε ότι η εν λόγω σειρά είναι εφάμιλλη των προηγουμένων.

Η Όλγα Μπορνόζη, η οποία ανέλαβε και τον ρόλο της παρουσιάστριας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την συζήτηση που ακολούθησε. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της σιεράς “Maestro in Blue”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.