Με την υποστήριξη του Παν Γκρεγκόριαν η νέα διανομή του Ιδρύματος Συμπαράστασης στην Αθήνα

0
Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτα. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.

ΑΘΗΝΑ. Με την υποστήριξη της εταιρείας του Παν Γρκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης και ομώνυμου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος συνεχίστηκαν οι διανομές του Ιδρύματος Ελληνικής Συμπαράστασης στην Αθήνα.

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου αναφέρεται: «Όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με την υποστήριξη του Hellenic Relief Foundation που εξασφαλίζει πάντα τα σταθερά μηνιαία πακέτα τροφίμων με βασικά είδη (αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα, πελτέ κ.λπ.), καθώς και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων και του Ομίλου Ν. Κωνσταντόπουλου οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν πακέτα με τρόφιμα, αλλά και να επιλέξουν ενδύματα και υποδήματα.

Κατά τη διανομή του Ιανουαρίου κόπηκε και η βασιλόπιτα παρουσία ωφελούμενων και εθελοντών.

Οι δύο διανομές πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του HRF και της ΕΛΕΘΣΥ στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση της υπευθύνου κας Μαρίας Σιούρδη και τη βοήθεια των εθελοντών Σούλας Μπέλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Έμυς Σπανού. 

Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.

Υποστηρικτές μας με σκοπό των εμπλουτισμό των σταθερών πακέτων τροφίμων οι εταιρείες: Τράπεζα Τροφίμων, Μπαρμπα-Στάθης, Αγροβιμ, ΦΡΗΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ, Arla Foods, Softex, Tottis-Bingo αλλά και ανώνυμοι οι οποίοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις προσφέροντας λάδι, ζυμαρικά κ.α.

Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης

To Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός (non- profit, tax- exempt [501C3] organization). Ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περίπου 800,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγοραστεί και  διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν άνω των 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης.

Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες.

 www.hellenicrelief.org

Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.